KASTRO JE ŽIV: Poslao Maradoni pismo i tako pobio glasine!

 
  • 0

Televizijska mreža koju su zajedno osnovali Venecuela, Kuba i njihovi saveznici, prikazala je fotografiju Maradone kako drži pismo s potpisom Fidela Kastra (88), ali nisu otkrili i njegov sadržaj

Dugogodišnji lider kubanske revolucije Fidel Kastro (88), poslao je pismo fudbalskoj legendi Dijegu Maradoni, pisano u nameri da pobije glasine o svojoj smrti, objavila je danas državna TV mreža Telesur.

Ovo je prvi put da se Fidel Kastro oglasio, posle gotovo tri meseca.

Mreža koju su osnovali Venecuela, Kuba i njihovi saveznici, prikazala je fotografiju Maradone, kako drži pismo s potpisom Fidela Kastra (88), datirano 11. januara, u 19.25 časova.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Telesur nije otkrio sadržinu pisma, ali je naveo da su njime ućutkane glasine da je Kastro umro, preneo je AP.

Ova TV mreža, međutim, nije objavila i fotografije Kastra, koji se u javnosti nije pojavljivao više od godinu dana.

Pre nekoliko dana, na društvenim mrežama širom sveta pojavile su se glasine o smrti bivšeg kubanskog lidera Fidela Kastra.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Slične spekulacije su se u više navrata proteklih decenija pojavljivale u zajednicama kubanskih iseljenika, posebno nakon što je zbog bolesti Fidel Kastro bio primoran da napusti položaj predsednika 2006. godine.

Novi talas glasina pokrenut je posebno time što se Kastro nije oglasio da komentariše ponovno uspostavljanje punih diplomatskih odnosa između SAD i Kube 17. decembra.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Turković: Radić je na prijemu bio veoma uznemiren sa povredama u vidu otreklina

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA