Mladića u Sjenici ubio brat hodže koji je pucao za vreme martovskih izbora! (FOTO)

 
  • 9

Asmir Graca (20) je u nedelju uveče usmrtio Mehmeda Avdibašića (32) i pobegao u selo na Pešteru, ali ga je policija pronašla i uhapsila. Kasnije se otkrilo da je mlađi brat Ismeta Grace, koji je ima poveći kriminalni dosije

Foto: Facebook/medo.avdibasic, Facebook/asmir.graca Foto: Facebook/medo.avdibasic, Facebook/asmir.graca

Asmir Graca (20), mladić koji je u Sjenici u nedelju u tri ujutru ubio Mehmeda Avdibašića (32), je rođeni brat Ismeta Grace, hodže koji je tokom martovskih izbora pucao ispred biračkog mesta u ovom gradu.

UBIO GA NOŽEM: Mladića u Sjenici ubo u leđa dva puta, pa pobegao!

Naime, u nedelju je došlo do okršaja između mlađanog Grace i Avdibašića u kom je Asmir potegao nož i nesrećnog mladića ubo u leđa. On je ubrzo prebačen u sjeničku bolnicu, a zatim upućen u Novi Pazar, ali je preminuo tokom puta.

Foto: Facebook/asmir.graca Foto: Facebook/asmir.graca

Napadač je nakon ubistva pobegao, ali ga je policija ubrzo locirala u jednom selu na Pešteru i uhapsila. Međutim, on je i ranije ulazio u sukob sa zakonom, pre svega zbog sitnih krivičnih dela. Međutim, i pored svega, Asmir ima podršku svojih prijatelja koji ga podržavaju i brane.

- Samo mi znamo da nisi morao ne bi se ni desilo, jer te najbolje poznajemo. Nikad nisi dozvoljavao da te neko ponizi, uz tebe smo, da nam te Allah sačuva i da si nam zdravo - glasi komentar njegovog prijatelja na društvenoj mreži Fejsbuk.

Kada je reč o njegovom starijem bratu Ismetu Graci, on je za vreme izbora u martu prošle godine ispred biračkog mesta u Osnovnoj školi "12. decembar" pucao u Murizu Kozić i naneo mu prostrelne rane na grudima i laktu. Inače, samo godinu dana ranije je bio uhapšen zbog sumnje da je naručio ubistvo Kozićevog brata.

Foto: Facebook/ismet.graca Foto: Facebook/ismet.graca

Hodža ranio čoveka na biračkom mestu

Stariji Graca je odležao godinu i po dana jer je 2009. godine kod njega pronađeno pola kilograma heroina, a i on sam je pružio podršku svom mlađem bratu, ali je poželeo i da nastradali Mehmed počiva u miru.

- Znamo da nisi hteo da se desi to što se desilo. "Ono što vas zadesi nije vas moglo zaobić". Da mu Allah podari dženet, tebi i porodicama sabur i molimo Allaha da se nikad više ne dešavaju ovakve stvari - napisao je on.

(Telegraf.rs)

Video: Srušila se zgrada u Napulju, iz ruševina izvukli tela dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • paranoja

    13. januar 2015 | 00:38

    Ovi što mole Allaha da mu pomogne ko da ne znaju da je počinjen najveći greh, jer Muhamed propoveda da ako ubiješ nekoga da ti je to kao da si ceo svet pobio a ako spasiš život nečiji kao da si ceo svet spasio. E sad ispravite me ako grešim, inače sam pravoslavac i poštujem sve vere.

  • Realno

    13. januar 2015 | 00:25

    Hoću da napišem nešto. ..pa izbrišem. ..pa razmislim...nemam komentar...žalost. ...tuga...

  • Zvrk

    13. januar 2015 | 01:57

    Sa ledja junački. Ovakvog ne treba svrstavati zbog bilo koje vere, ovo je obična gnjida od čoveka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA