POTERA O KOJOJ SVI PRIČAJU: Deca ukrala automobil, pa divljala po novosadskim ulicama!

 
  • 9

Za volanom je bio maloletnik od 17 godina, koji nije želeo da se zaustavi na znak policije, pa ga je patrola nakon potere sustigla. Pored njega u automobilu su bila i dva trinaestogodišnja dečaka i jedan godinu dana stariji maloletnik

Novosadska policija pronašla je dvojicu maloletnika i dva dečaka u automobilu koji su, kako se sumnja, ukrali neposredno pre toga, saopštila je danas policija.

Za volanom je bio maloletnik od 17 godina, koji nije želeo da se zaustavi na znak policije, pa ga je patrola nakon potere sustigla. Pored njega u automobilu su bila i dva trinaestogodišnja dečaka i jedan godinu dana stariji maloletnik.

Osnovni tužilac je kvalifikovao taj događaj kao krivično delo neovlašćenog korišćenja tuđeg vozila, a protiv maloletnog vozača biće podnete i prekršajne prijave, na osnovu Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, navodi se u saopštenju.

(Telegraf.ra / Beta)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dawko

    12. januar 2015 | 19:01

    More tu treba kajis, pa dinge, dinge...

  • Pera Kojot # 1 !

    12. januar 2015 | 19:19

    Da nas je dete sa 17 godina! To, samo udriti dok suze neizsora!

  • decccooooo oooooo!

    12. januar 2015 | 21:19

    Prekrsajnu prijavu, jaoo, pa nemojte da ste tako strogi!!! Sramota, ti su kreteni verovatno ufiksani mogli nekog i da ubiju, povrede, a vi prekrsajnu protiv njih ??? Kakvu poruku saljete ostalima??? Radimo sta 'ocemo, niko nam nista nemoze, posle se pitate kad klinci ginu? More, minimu 5 godina corke ali minimum, roditeljima nista, sto bi oni vodili racuna o svojoj deci...??!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA