LANE GUTOVIĆ: Tražio sam da se Pantićev lik izbaci iz "Tesne kože"

 
  • 39

- Neka smisle neki novi lik koji ima karakteristike Pantića - rekao je glumac, koga ćemo ponovo gledati kao Srećka Šojića u petom delu "Tesne kože"

Glumca Milana Lane Gutovića ponovo ćemo gledati kao Srećka Šojića, budući da uskoro kreće snimanje "Tesne kože 5". On je zatražio da se lik Dimitrija Pantića, kojeg su tumačili Nikola Simić i Petar Kralj, izbaci.

- Dao sam predlog, za koji mislim da će biti usvojen, a to je da se lik Pantića izbriše. Dosad su njega igrali gospoda Nikola Simić i Pera Kralj, koji više nisu među nama. Neka smisle neki novi lik koji ima karakteristike Pantića - naveo je Gutović.

Foto: TV Prva Foto: TV Prva

On će se  pojaviti u nastavku filma "Zona Zamfirova", gde će tumačiti lik popa Bože.

- Zbog te uloge nosim bradu, a pustio sam je prvi put u životu tokom snimanja serije "Mala istorija Srbije" i posle više nije bilo smisla da se čas pojavim s bradom, čas bez nje ili da je lepim - istakao je Lane u intervjuu za "Kurir".

Foto: TV Prva Foto: TV Prva

Na kraju, dotakao se i poslom kojim se bavi skoro četiri decenije.

- Za glumu se može reći da je to jedan posao u kome se dolazi do para bez mnogo odgovornosti. Dakle, nema leba bez motike. Gluma ne nosi odgovornost koju ima jedan hirurg kad nas operiše od toga nam zavisi život. Nije to zanimanje kao, na primer, električar, koji može da postavi utikač pogrešno i ugrozi nekome život - rekao je Gutović i nastavio:

- U glumi ima mnogo onih za koje svi mi iz posla, ali i ljudi o pozorištima, znamo da nisu vični tom pozivu... - zaključio je.

(Telegraf.rs)

Video: PKS širi prisustvo na azijskom tržištu: Otvorene još dve kancelarije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Panco

    9. januar 2015 | 00:25

    Uvek je bio car i ostao.

  • Mrgud

    9. januar 2015 | 06:45

    Tesna koza bez Nikole Simica nije Tesna Koza,promenite i naziv filma.mMislim da ce snimanje 5 dela biti totalan promasaj

  • Milan

    9. januar 2015 | 08:12

    Bez Nikole nije to to

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA