Portali u BIH veličaju teroriste koji su izvršili masakr u Parizu!

Nekoliko internet portala čije je sedište u BiH kao i društvene mreže u sredu su bile preplavljene stotinama poruka mržnje u kojima su se veličali teroristi i brutalna ubistva

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika gorda
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • gorda

    15. januar 2015 | 17:29

    Ne iznenadjuje me ono sto se pise na Bosanskim portalima. Bosna je vecinski muslimanska zemlja. Sta mene iznenadjuje to su Srpski portali, gde se svaki drugi komentar svodi na "tako im i treba". Zasto im tako i treba? Da je u ovoj Srbiji neko imao mogucnost da radi u redakciji "Sarlija" radio bi. Da li bi njegovi rodjaci, posle atentata, pisali komentare sa "tako mu i treba! Svejedno da li pisu Bosanci i Srbi: nisu Turci uzalud bili 500.god. na ovom podrucju. Ostalo je puno tragova. Bedna zelja za osvetom i zlobost je Srpsko/Bosanska zajednicka osobina.

  • Ogi

    09. januar 2015 | 10:52

    Grijeste dusu,taj isti list je karikaturisao Kusnera kad je ovaj prodavao se kao humanitarac.Zivim u Parizu15 g. I znam sta pricam.Kako mozete braniti muslije koje bi vam to isto uradile.Bio sam 3 g. u ratu u Bosni i znam ko su Alzirci i njihovi mentori.Nek vam je na cast.

  • Goga

    09. januar 2015 | 06:48

    Izvinite. I ovo je pravo na slobodni govor i pravo na drugacije misljenje. Za neke su i spanski dobrovoljci bili teroristi a za neke su bili revolucionari. Isto je danas u Siriji ili Iraku pa eto i u Parizu. Bice dobro da ostane da su se samo 2-3 coveka digla na oruzje. U Parizu zivi mozda i polovina ljudi koji su muslimani. Sta mislite sta oni misle? Svaka ptica svome jatu leti kad zatreba ili kad se mora. Nema mogucnosti ni za kakvu neutralnost. To francuske p....zde odlicno znaju. Na kraju cinjenica je da su napadaci takodje Francuzi i to rodjeni u Parizu. Mozete samo misliti koliko mrze policiju i bilo kakav rezim. Ne cudi me uopste ali me cudi da je uopste mirno bilo i do sada.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA