OVO JE PUTINOV ROBOT-UBICA: Amerika drhti od novog ruskog oružja! (VIDEO)

 
  • 92

Iz ruskog Ministarstva odbrane su saopštili da su vojni roboti budućnost i glavni prioritet Rusije, a njihova uloga će biti da zaštiti lokacije na kojima se nalaze interkontinentalne rakete

Rusija se sprema za testiranje novih vojnih robota čija će uloga biti da zaštiti lokacije na kojima se nalaze interkontinentalne rakete, a koja su teško pristupačna za ljude.

Vest se pojavila samo meseca dana nakon što je rusko Ministarstvo odbrane odobrilo ambiciozan projekat koji ima za cilj da interkontinentalne balističke rakete budu spremne za lansiranje do 2020. godine.

Foto: Printscreen/You tube/ArmedForcesUpdate Foto: Printscreen/You tube/ArmedForcesUpdate

Testiranje napredne vojne robotike je deo istog projekta, a plan je da budu u upotrebi pre 2025. godine.

Foto: Printscreen/You tube/ArmedForcesUpdate Foto: Printscreen/You tube/ArmedForcesUpdate

Iz Ministarstva odbrane su saopštili da su vojni roboti budućnost i glavni prioritet Rusije, s obzirom na veličinu države i nepristupačnosti određenim predelima.

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • krofi

    4. januar 2015 | 11:44

    Neka Putin radije poskrbi da mu narod ne bude gladan a ne da izmisljaju novo oruzje koje kosta milijarde dolara.Rusija je jos u sastavu SSSR a bila velika bijeda a sad kad su sve pokrali ,pogotovo.Jedan od tih (gospodarskih zlocinaca ) je i Putin samo moderniji izraz je Tajkun.Procitajte koliku samo ima flotu brodova .Odakle??Kako to moze postenim radom jedan covjek imati??Budimo realni!!Boli Putina djoko za Narodom.Njemu je dobro a narod blesav i zaslepljen pa ga uvjek hoce.Rusija je vec odavno na koljenima i svi Rusi boluju od "kompleksa vece vrednosti "bash kao i nase istocne komsije!!

  • Sinisa

    4. januar 2015 | 09:50

    Rusima bi bilo pametnije da stvaraju neke za njih i za svet korisne tehnologije. Stalno proizvodjenje kriza i pretnje nece im na duge staze pomoci jer gladan narod ce ih sam odbaciti. U jaosu koji posle toga moze da nastane svasta ce biti moguce.

  • ANTE BAN

    4. januar 2015 | 11:25

    Čudno je da NATO-pakt nema ništa od ovakve ili slične robotike.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA