GOSPODE BOŽE! Dečak (6) silovan i zadavljen, sveštenik pod istragom!

 
  • 5

Telo dečaka Moena Jasina nađeno je u dvorištu džamije u Lahoreu nakon što je njegov otac juče prijavio njegov nestanak

Pakistanska policija pokrenula je danas istragu protiv jednog istaknutog sveštenika nakon što je u dvorištu džamije u Lahoreu pronađeno bačeno telo šestogodišnjeg dečaka za koga je utvrđeno da je zadavljen, a prethodno i seksualno zlostavljan.

- Priveli smo sedam osoba uključujući lokalnog sveštenika Karija Sakiba, koji je glavni osumnjičeni u ovom slučaju - rekao je Idžaz Šafi Dogar, visoki policijski zvaničnik u istočnom gradu Lahoreu, a prenosi AFP.

Telo dečaka Moena Jasina nađeno je u dvorištu džamije u Lahoreu nakon što je njegov otac juče prijavio njegov nestanak. U međuvremenu, grupa od oko 200 ljudi okupila se u blizini dečakove kuće, tražeći da krivci budu privedeni pravdi.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

U novembru prošle godine, šestogodišnja devojčica iz manjinske etničke zajednice Hazara zadavljena je i bačena u blizini smetlišta nakon što je nad njom izvršen pokušaj silovanja u jugozapadnom gradu Kveta u pokrajini Balučistan.

Foto-ilustracija: AP/Tanjug Foto-ilustracija: AP/Tanjug

U Pakistanu su deca često žrtve seksualnog nasilja, mada vlasti ne raspolažu dovoljnim brojem podataka pošto mnoge porodice ne prijavljuju takve zločine jer smatraju da bi ih to osramotilo, navodi francuska agencija.

(Telegraf.rs/Tanjug)

 

Video: Odbrana Srba uhapšenih nakon sukoba u Banjskoj uložiće žalbu na optužnicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • игор

    3. januar 2015 | 22:34

    какав бре свештеник у пакистану тамо хрисчана за лек нема

  • Emko

    4. januar 2015 | 05:41

    Mogu reci da je Ovo uzasno sta se desava na ovom svetu dali nas ceka Velika patnja od Allaha sta se radi na ovom svetu i samo da napomomenem kod muslimana nema svestenika vec Hodze Hadzije Dervisi i tako dalje toliko

  • Cs v45

    4. januar 2015 | 01:37

    Omg, ima budala..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA