Ako za Novu godinu ne pojedete rusku salatu, ovo vas čeka u životu

 
  • 34

Otkrivamo vam šta će vas zadesiti za Novu godinu ukoliko ne budete jeli rusku salatu, a vi odlučite ima li smisla ili ne verovati u tako nešto...

Ako ste mislili da su vam poznata sva sujeverja, pogrešili ste! Uvek se pojavi neko novo, uvrnutije i besmislenije. Otkrivamo vam šta će vas zadesiti za Novu godinu ukoliko ne budete jeli rusku salatu, a vi odlučite ima li smisla ili ne verovati u tako nešto...

Malo sujeverja nikome ne šteti, ali ponekad ljudi preteruju... Neko manje, a neko više veruje u razbijena ogledala, zvonjavu ušiju koja "donosi glas", ili u narukvice od crvenog konca koje štite od nesreće i veštica. Ipak, koliko god da postoji mnoštvo različitih verovanja pojavi se neko novo, pa tako se od skora pročulo da nikako ne smete preskočiti da jedete rusku salatu u novogodišnjoj noći jer će vas pratiti nesreća.

Naime, iskusne domaćice će sigurno na svojoj trpezi imati rusku salatu, jer je svaka svečana trpeza u novogodišnjoj noći nezamisliva bez ove salate. Od kako je šezdesetih postala popularna ne skida se sa menija svih slavlja redom - slave, svadbe, krštenja, rođendani, žurke, a ako ne jedete rusku za Novu godinu, to vam dođe kao neki loš znak da narednih godinu dana nećete imati sreće u životu.

Zato kad neko kaže da ne voli rusku, većina ga gleda sa čuđenjem, a domaćica koja ne zna da je spremi i nije prava domaćica. A ako je, kojim slučajem, niste spremili za doček 2015. godine, odmah ispravite tu nepravdu prema kraljici salata.

(Telegraf.rs)

Video: Ono kada se sve oko tebe ruši, a tebi je laganica:U radnji izbio požar, on ostao "ladan kao špricer"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    31. decembar 2014 | 16:27

    Moja zena jos rusku salatu napravila u 10h,sin dosao sa posla sad i on poceo rucak sa salatom,kaze da je super.TO JE KOD NAS OBAVEZNO NA MENIJU.

  • Cobi ns

    31. decembar 2014 | 15:10

    Kakva bi nas katastrofa zadesila(gora)da je nismo redovno jeli.....jedemo je oduvek a nesreća nas prati,ima li i gore od ovoga????!!

  • valerija

    31. decembar 2014 | 15:11

    A oni koji poste, mogu da stave posnu šunku i majonez. Izvanredna je.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA