SRBIJA U DEBELOM MINUSU: Za doček -15 sa SNEGOM. Evo kada će otopliti

 
  • 1

U Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblačno i veoma hladno vreme, uz provejavanje slabog snega, a najviša dnevna temperatura iznosiće od minus 11 do minus šest stepeni

U Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblačno i veoma hladno vreme, uz provejavanje slabog snega, a najviša dnevna temperatura iznosiće od minus 11 do minus šest stepeni, saopštio je danas Republički hidrometeorološki zavod.

Na severu će biti pretežno sunčano vreme. Jutarnja temperatura vazduha iznosiće od minus 20 do minus 12 stepeni, a vetar će biti slab, severni i severoistočni, na planinama umeren i jak.

I u Beogradu će biti umereno do potpuno oblačno i veoma hladno vreme, uz provejavanje slabog snega, sa slabim severnim i severoistočnim vetrom.

Jutarnja temperatura vazduha iznosiće od minus 15 do minus 12, a najviša dnevna minus osam stepeni.

U upozorenju na niske temperature navedeno je da će do petka biti ledeni dani sa minimalnom temperaturom vazduha od minus 20 do minus 10 stepeni, a najviša dnevna temperatura u većini mesta iznosiće od minus 10 do minus dva stepena.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 7. januara, u četvrtak i petak biti suvo vreme sa sunčanim intervalima i veoma hladno vreme sa maglom ujutro, minimalnom temperaturom vazduha od minus 20 do minus 10 i maksimalnom dnevnom temperaturom od minus 10 do minus dva stepena.

Od subote će biti umereno do potpuno oblačno i toplije vreme, ponegde sa slabim padavinama susnežicom i snegom.

U jutarnjim satima očekuje se slab i umeren mraz, a maksimalna temperatura vazduha biće oko proseka.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Srušila se zgrada u Napulju, iz ruševina izvukli tela dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • КРАГУЈЕВАЦ

    31. decembar 2014 | 20:31

    Нека буде и минус 50. Мој доћек је 13 а Нова година 14 Јануара

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA