ALHEMIJA BALKANA: Šta znači kad u Užicu kažete: "Dajte mi lepinju na sve" (VIDEO)

 
  • 2

U ovoj epizodi Goran Milić je upitao građane Srbije šta bi pre izabrali: težak rad s velikom zaradom ili lakši rad s manjom platom kojom se jedva može prehraniti porodica

U jedanaestoj epizodi serijala "Alhemija Balkana" koja se emituje na Al Džaziri, autor emisije Goran Milić je izveo mali TV eksperiment.

Naime, predstavio je dve osobe, predsednicu Helsinškog odbora Srbije Sonju Biserku i hotelijera iz Zemuna Dragana Vuletića.

Takođe, pitao je građane Srbije šta bi pre izabrali: težak rad s velikom zaradom ili lakši rad s manjom platom kojom se jedva može prehraniti porodica.

U ovoj epizodi se pojavljuje i bračni par inženjera koji je napustio posrnulu državnu firmu i vratio se na selo u Čedovo kod Sjenice, a sad žive od uzgajanja krava i pravljenja sjeničkog sira. Od toga žive veoma pristojno i školuju dvoje dece u Beogradu, dok su ranije grcali u dugovima i kreditima.

Osim ovoga, ekipa ove emisije je bila i u Užicu gde su tražili čuveni kajmak, a naišli su i na lepinju "sa sve". U njoj je bilo svega, a hranljivu vrednost jedne lepinje su procenili na 3.000 kalorija.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Video: PKS širi prisustvo na azijskom tržištu: Otvorene još dve kancelarije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Певач

    27. decembar 2014 | 19:09

    Зашто нема ни једног коментара? Баш су интересантни. Нарочито Г.Бисерко. Поздрав за Г.Горана Милића.

  • Fane007

    28. decembar 2014 | 13:10

    Nije lepinju na sve, nego sa sve... Pozdrav iz Užica...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA