Pucao u muža bivše supruge koji je držao bebu u naručju!

 
  • 2

Većina očevidaca tvrdi da je razlog pucnjave razmirice napadača Zlatka Svirčića, sa suprugom svoje bivše žene Marinom Orlovićem, i da taj sukob traje već godinama

U pucnjavi koja se oko 11.30 dogodila u Zadru u Hrvatskoj, pored poslovnice OTP banke, povrede opasne po život zadobio je jedan stariji muškarac i desetomesečna beba.

Policija je blokirala područje oko kuće gde je otvorena vatra. Na kući se vide vrata sa tragovima nasilnog otvaranja. Većina očevidaca tvrdi da je razlog pucnjave razmirice napadača Zlatka Svirčića, sa suprugom svoje bivše žene Marinom Orlovićem, i da taj sukob traje već godinama.

Komšije tvrde da je napad počeo na ulici ispred zgrade, i da je vatra otvorena na Orlovića koji je u naručju držao desetomesečnog sina kojeg je dobio sa bivšom suprugom Svirčića. Za sada nije poznato šta se dogodilo nakon otvaranja vatre na muškarca i dete, i kako se i zbog čega napadač zaustavio.

Povodom pucnjave koja se oko 11 sati dogodila na Bilom brigu zadarska policija izadala je saopštenje.

- Danas oko 11 sati, primljena je dojava o pucnjavi iz vatrenog oružja u Kijevskoj ulici u Zadru. U dvorištu kuće u toj ulici policajci su zatekli dete i muškarca sa teškim povredama od vatrenog oružja. Dete su u zadarsku bolnicu prevezli policajci službenim vozilom, a muškarca, nakon ukazivanja pomoći, Hitna pomoć. U službenim prostorijama policije u toku je kriminalističko istraživanje nad 55-godišnjakom koji se dovodi u vezu s ovim događajem - piše u saopštenju.

(Telegraf.rs / Izvor: Jutarnji.hr)

Video: Tramvaj i automobil - opet sudar! Novi kolaps u Beogradu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • D

    23. decembar 2014 | 19:38

    Budala a sto neduzno detence dusa moja mala A OVOG ZLIKOVCA NA VJESALA KRIVO MU STO NIJE SA NJIM ZIVJELA PA SE OSVETIO NJENOM MUZU I NJIHOVOM DJETETU.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA