Prestižna „Nagrada za izvrsnost“ za najveću srpsku energetsku kompaniju

 
  • 0

U konkurenciji više desetina projekata nominovanih u 14 zemalja, EPS je poneo titulu „Excellence Winner“ koju dodeljuje kompanija SAP a nagrada će biti uručena 26. februara 2015. godine na ceremoniji koja će se održati u Pragu, gde je regionalni centar SAP za centralnu i istočnu Evropu.

Na desetom jubilarnom takmičenju SAP CEE Quality Awards, na kojem kompanija SAP dodeljuje nagrade za kvalitet implementacije svoga softvera korisnicima na teritoriji centralne i istočne Evrope „Elektroprivreda Srbije“ je osvojila prestižnu „Nagradu za izvrsnost“ (Excellence Award).

U konkurenciji više desetina projekata nominovanih u 14 zemalja,  EPS je poneo titulu „Excellence Winner“ i time stekao pravo da projekat uđe u finalni izbor za projekat godine na EMEA regionu (Evropa, Srednji istok i Afrika).

Nagrada je osvojena u kategoriji HANA Innovation“ za 2014. godinu i odnosi se na kvalitet implementacije softvera „BPC on HANA“, koji EPS od početka godine koristi za finansijsko planiranje i finansijsku konsolidaciju na nivou EPS grupe.

Nagrada će biti uručena 26. februara 2015. godine na ceremoniji koja će se održati u Pragu, gde je regionalni centar SAP za centralnu i istočnu Evropu.

Ova nagrada, dobijena u konkurenciji kompanija koje posluju na teritoriji na kojoj živi oko 120 miliona stanovnika, od kojih je u EU više od 100 miliona, je još jedna potvrda da je „Elektroprivreda Srbije“ uspešna u procesu transformacije i da se na pravi način nosi sa svim izazovima koji ovaj proces prate.

 

(Telegraf.rs)

Video: Potpukovnik Džefri Masmen, direktor državnog partnerskog programa Nacionalne garde Ohaja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA