NOVE SPEKULACIJE SE ŠIRE SEVERNOM KOREJOM! Kim Džong Un ponovo bolestan, naslediće ga sestra?!

 
  • 5

Zvaničnici severne Koreje su u nedavnom izveštaju na državnoj televiziji aludirali da Kim Džong Un ima neku vrstu fizičke povrede, ali nisu precizirali o čemu je reč

O zdravstvenom stanju Kim Džong Una se ove godine dosta pričalo, a najnovije spekulacije je pokrenuo južnokorejanski list "JoongAng Ilbo". Nove spekulacije su potvrdili i južnokorejski zvaničnici kada su u ponedeljak ponovili navode ovog lista da je zdravstveno stanje Kim Džong Una narušeno. Navodno, oni su to zaključili na osnovu snimka s kraja prošlog meseca na kome se vidi da severnokorejski vođa ponovo ima probleme sa nogom.

Zvaničnici Severne Koreje su u nedavnom izveštaju na državnoj televiziji aludirali da Kim Džong Un ima neku vrstu fizičke povrede, ali nisu precizirali o čemu je reč. Ukoliko je ovo istina, najverovatnije objašnjenje je da se severnokorejski lider oporavlja od operacije. U nedavnim izjavama za Rojters rukovodstvo Severne Koreje je reklo da je on doživeo povredu noge kada je nadgledao vojne vežbe, dok su ostali zvaničnici izjavili da je njegovo zdravstveno stanje u redu.

Oni su takođe potvrdili da je Kim Džong Un bio podvrgnut operaciji skočnog zgloba nakon što su ga pregledali francuski, kineski i ruski doktori. Međutim, u nedavnom odsustvu severnokorejskog lidera iz javnosti počele su da kruže glasine o njegovoj mlađoj sestri, Kim Jo Jong. Neki analitičari smatraju da je ona najbliži saradnik Kim Džong Una i da njen uticaj drastično raste u Severnoj Koreji.

Takođe, navodi list "JoongAng Ilbo", da je ona mogući Unov naslednik ukoliko se za to iz nekog razloga ukaže potreba.

(Telegraf.rs)

Video: Ministar Lončar obišao Klinički centar Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pop

    11. decembar 2014 | 20:34

    Samo još američki fašisti da im uvedu demokratiju

  • Grof

    11. decembar 2014 | 23:55

    Kilavi Ratko....tako su pricale nase babe:-)

  • Dušan Petrov

    13. decembar 2014 | 01:37

    Kažu da je ova zemlja siromašna. Na svakoj fotografiji se vide lepe ulice i kuće kao i travnjaci. Imaju turiste i sportske terene i moderne puteve. Možda su i siromašni ali mi nije jasno odakle im sredstva sa naoružanje i uredjenje životnog prostora. Mnoge zapadne zemlje izgledaju mnogo bednije od Severne Koreje. Daj te mi odgovor. O njima neznam ama baš ništa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA