OVO PISMO JE UZBURKALO INTERNET: Najčuveniji srpski CV napisao je ovaj čovek! (FOTO)

 
  • 33

Mali revolt jednog običnog građanina protiv isfolirane politike velikih firmi u Srbiji, tako bi se ukratko moglo opisati ovo čuveno pismo nesuđenom poslodavcu čiji je autor Aleksandar Lambros

Svako od nas je bar jednom pročitao "Iskreni CV", post koji kruži društvenim mrežama već godinama.

U njemu je ozlojeđeni kandidat objasnio potencijalnom poslodavcu kako ga se ne tiču problemi firme, jer on radi za platu, da za "drkadžije ima kratak fitilj" i da će ih, naravno - napustiti čim nađe nešto bolje.

Ono što verovatno niste znali jeste da je pismo napisano pre nekoliko godina, a otkrivamo i identitet autora - to je književnik Aleksandar Lambros, koji je interesantan CV objavio svojevremeno na portalu B92 gde je radio kao bloger.

Inače, krajnje inventivni Aleksandar Lambros je i autor bestselera "Bog se nikad ne smeje".

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Johnny

    14. decembar 2014 | 15:22

    Tako je care.Kad mi god neko pomene,kako mu gazda nesto prebacuje,odmah mu kazem→nije ti to gazda,vec covek kod kojeg radis.Ustanimo protiv MOBINGA,nismo mi robovi.

  • Boki

    14. decembar 2014 | 15:31

    Ja nisam procitao ovaj CV, odmah cu ga potraziti, zanima me sta je pisao, ali jednom sam zaista hteo da pitam poslodavca koji je postavio oglas za posao, da li misli da smo mi toliki debili, i da li su oni uopste normalni kad za jedno potpuno primitivno radno mesto za koje nije potrebno ni 8 razreda traze obavezno IV strpen stucne spreme (nebitno koje struke bez obzira da li ima ikakvih dodirnih tacaka sa tim poslom), poznavanje engleskog jezika, rada na racunaru, B kategoriju... A od radnika se ocekuje da bude magacioner, vozac, da utovara i istovara robu, da drzi higijenu u magacinu i da pritom sam radi bez ikakve zamene i bez odredjenog radnog vremena, da snosi punu odgovornost za robu...

  • Emi

    14. decembar 2014 | 15:35

    Kralj ! Bas me cudi da ga nisu zaposlili

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA