PUCNJAVA U ALTINI: Ranjen Slobodan Mečanin!

 
  • 11

Mečanin je pogođen u ruku, a kolima Hitne pomoći prevezen je u bolnicu. On ima ozbiljan kriminalni dosije i više puta je ranjavan

U pucnjavi u beogradskom naselju Altina večeras je ranjen Slobodan Mečanin (33). Na njega je pucao iz pištolja za sada nepoznati napadač, koji je uspeo da pobegne.

Mečanin je pogođen u ruku. Kolima Hitne pomoći prevezen je u bolnicu, a istraga je u toku. Mečanin ima ozbiljan kriminalni dosije i više puta je ranjavan.

Mečanin je prvi put uhapšen 1999. zbog 35 krađa automobila i bicikala. Javnosti je postao poznat po bekstvu iz poluotvorenog dela zatvora u Pančevu u novembru 2004. godine.

U medije je ponovo dospeo 2005. jer je u CZ-u u Beogradu zapalio prste na rukama i nogama pritvoreniku osumnjičenom za silovanje.

(E. T.)

Video: Tramvaj i automobil - opet sudar! Novi kolaps u Beogradu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tuga

    10. decembar 2014 | 00:37

    ALTINA JE, NAZALOST, STECISTE KRIMINALA. OD RASTURANJA DROGE, BORBI PASA, DO ILEGALNE GRADNJE I KORUPCIJE! POLICIJA OVDE ZADJE VEOMA RETKO, MOZDA 1 POLICIJSKI AUTO NEDELJNO. OBJAVLJUJTE O OVOM NASELJU VISE, ISTRAZUJTE MAKSIMALNO. LEGLO ZLA I ANARHIJE! BEZBEDNOST NAS, GRADJANA, JE NA NISKOM NIVOU. OBJAVITE KOMENTAR, MOLIM VAS UZNEMIRENI SUGRADJANIN

  • Brade

    10. decembar 2014 | 00:18

    Svaki cas neko resetanje. Otrglo se kontroli...

  • Uzoran gradjanin

    10. decembar 2014 | 08:27

    Koliko je zla naneo neduznim ljudima nista bolje ne moze da ocekuje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA