DECI PRODAVAO OTROVNI EUROKREM: Policija u Rumi pronašla pola tone slatkiša pravljenog od otpada!

 
  • 36

Kod osumnjičenog su pronađeni i drugi slatkiši i gomila praznih tegli, za koje se sumnja da je osumnjičeni prodavao po nižoj ceni na pijaci

Policija je u jednom stanu u Rumi pronašla 500 kilograma guste kremaste mase nalik na "eurokrem", za koji se sumnja da je pravljen od otpada. Identitet muškarca koji se sumnjiči da je pravio lažni krem, policija nije saopštila.

Protiv ovog lica biće podneta krivična prijava za nedozvoljenu proizvodnju. Kod njega su pronađene čokolade i drugi slatkiši, kao i gomila praznih tegli, za koje se sumnja da je osumnjičeni prodavao po nižoj ceni na pijaci.

- Prilikom pretresa stana kod njega je, osim 500 kilograma mase koja podseća na "eurokrem", pronađeno i 89 već napunjenih plastičnih tegli - saopšteno je PU u Sremskoj Mitrovici.

- Sumnja se da je otpadni krem, za koji se još uvek utvrđuje gde ga je nabavljao, delom pakovan u plastične tegle, a delom pomešan sa sredstvom za zgušnjavanje i razlivan u plehove, a zatim pakovan u foliju - saopštila je policija.

(Telegraf.rs)

Video: "Tukli su ga i na albanskom tražili novac": Komšinica pretučenog Radića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ljuba

    7. decembar 2014 | 12:34

    Nije on prodavao eurokrem,taj lik je prodavao čokoladu u Novom Sadu na najlon pijaci. Kada je izlivao u plehovima eurokrem i sve ostale čokoladne proizvode, dodavao je smesu za zgušnjavanje, umotavao je u originalan papir od čokolade, sam je prvo izlomio i prodavao sa pričom kao da je čokolada u fabrici slomljena. Svi koji dolaze na najlon znaju za njega, kila čokolade je oko 200-300 dinara. Ali tu je umešan i neki od konditorskih proizvođača koji mu daju robu sa isteklim rokom trajanja i daju mu originalne folije i ambalažu da može to sve lepo da umota, e to treba istražiti.

  • Boris

    7. decembar 2014 | 12:39

    STOKA BOLESNA

  • xy

    7. decembar 2014 | 11:56

    A to su mu dali sigurno neki iz marketa jer je istekao rok trajanja pa da se ne baci! Za ovakve treba vratiti smrtnu kaznu, smradovi truju decu da bi zaradili!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA