SPREMITE SE, STIŽE SNEG: U Srbiji oblačno i hladno, a evo kad će vejati kao ludo!

 
  • 5

Jutarnja temperatura vazduha iznosiće od nula do četiri, a najviša dnevna od šest do 10, u Timočkoj krajini oko tri stepena

U Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblačno vreme, ujutru na jugozapadu, a tokom dana i u ostalim krajevima, mestimično sa kišom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Vetar će biti slab i umeren, u južnom Banatu povremeno jak, jugoistočni. Jutarnja temperatura vazduha iznosiće od nula do četiri, a najviša dnevna od šest do 10, u Timočkoj krajini oko tri stepena. U Timočkoj krajini će se zadržati oblačno i tmurno vreme sa sipećom kišom.

I u Beogradu će danas biti umereno do potpuno oblačno vreme, posle podne i uveče sa kratkotrajnom kišom, a vetar će biti slab i umeren, jugoistočni. Jutarnja temperatura vazduha iznosiće oko četiri, a najviša dnevna oko osam stepeni.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 12. decembra, do srede biti pretežno oblačno vreme, mestimično sa kišom, a od nedelje u planinskim predelima sa snegom, uz stvaranje snežnog pokrivača.

Temperatura vazduha će za dane vikenda biti oko prosečnih vrednosti. 

Početkom naredne sedmice biće hladnije vreme tako da je tokom noći između ponedeljka i utorka i u utorak pojava susnežice i snega koja je moguća i u nižim predelima. Od četvrtka će biti uglavnom suvo i malo toplije vreme.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Promocija knjige Darka Bajića "Film davne budućnosti" na Sajmu knjiga

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nesa

    5. decembar 2014 | 14:34

    Ja sam 77 godiste. Cisto da znaju oni mladji, da u zadnjih 15 godina ovo sto vi nazivate zimom, nije ni Z od zime. Kada sam ja bio dete, znalo se da se vec u novembru ide na sankanje jer snega vec ima preko pola metra u Beogradu, a i temperture su bile ispod -10. U poslednjih 15-tak godina snega vise vidjamo na tv nego uzivo. I ako padne , otopi se u roku od 5 dana. Imam sina 6 godina i jako mi je zao sto on nece uzivati u zimskim carolijama kao nekad ja.

  • Panj

    5. decembar 2014 | 11:14

    А каће снееееег?!

  • :D

    5. decembar 2014 | 12:16

    A kad ce sneg u BG?????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA