Zaklao gazdaricu zbog kirije za stan, a onda otišao u kafanu da se napije!

 
  • 8

G. S. je Milu Simić, gazdaricu kod koje je stanovao, više puta izbo nožem po telu i vratu, a zatim je mirno izašao iz kuće i otišao u kafanu da pije. Ona je iskrvarila i ubrzo preminula

G. S. (46) uhapšen je i zadržan u pritvoru zbog sumnje da je u nedelju uveče ubio Milu Simić (82), vlasnicu kuće u kojoj je bio postanar.  Nesrećnu ženu je više puta izbo nožem po telu i vratu, a zatim je mirno izašao iz kuće i otišao u kafanu da pije. Ona je iskrvarila i ubrzo preminula.

U noći između ponedeljka i utorka predao se policiji i priznao ubistvo. Ispričao je da ga je Mila iznervirala i da su se žestoko posvađali. Kako nije htela da prestane da se svađa sa njim, izvadio je nož i zaklao je, a zatim otišao da se napije.

- Nakon toga je pobegao, ali se dan kasnije predomislio - navodi sagovornik Naših novina iz istrage i dodaje da je G. S. bio pijan i kada se predao policiji. Pretpostavlja se da je motiv ubistva kirija, koju je G. S. dugovao.

Miline komšije šokirane su ovim zločinom. Kažu da ne mogu da veruju da ju je G. S. tako brutalno ubio jer je bila divna žena, koja je svima pomagala.

Oni dodaju da joj je ubica uzeo zlatan prsten i lanac i nudio ih gostima u kafani.

- Živela je sama i izdržavala se od penzije i kirija. U kući je imala četiri stana, a tri je izdavala. Goran je bio samo jedan od njenih podstanara. Bila je mekog srca i često je stanarima opraštala kirije kada nisu nogli da joj plate - priča jedna komšinica.

Živela je sama i nije imala decu. Jedina rođaka s kojom je bila u kontaktu živi u Beogradu i retko su se viđale.

G. S. se skoro doselio i bio je poznat po naprasitom karakteru i alkoholizmu.

- Jednom je upao u njenu kuću pijan i galamio je i psovao. Nakon toga je pokušao da zapali stan u kojem je živeo, u čemu su ga sprečile komšije. Mila ga je tada prijavila policiji, ali je i dalje bio na slobodi i pravio joj probleme - navodi sagovornica.

G. S.  je nakon hapšenja sproveden višem javnom tužiocu u Čačku zbog sumnje da je počinio teško ubistvo.

Inače, G. S. je već počinio ubistvo. Naime, on je pre 13 godina na isti način ubio suprugu i nakon odležane robije se vratio u Čačak. Zločin je počinio pijan, a nakon što ga je izvršio, vratio se u kafanu i nastavio da pije.

- Nakon ubistva supruge, za koje je odležao 13 godina, G. S.  je sud odredio meru lečenja od alkoholizma, zahvaljujući kojoj je pušten na slobodu - priča jedna komšinica.

(Telegraf.rs / Naše novine)

Video: Ono kada se sve oko tebe ruši, a tebi je laganica:U radnji izbio požar, on ostao "ladan kao špricer"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kaurin

    3. decembar 2014 | 05:33

    I sad nek odlezi 20 pa opet kad izadje nek ubije i tako njegova nenormalna glava vredi 3 normalne ..... I to je sudstvo i država i sistem u kome mi zivimoooo uzasssssss

  • M.M.

    3. decembar 2014 | 06:59

    Ubio suprugu i odlezao 13 godina... Vratio se i ubio staricu. Uvesti smrtnu kaznu, pod hitno! Zivot za zivot, niko nema prava da oduzme nekome zivot!

  • ЖAН KЛOД

    3. decembar 2014 | 01:14

    upao pijan,pravio nerede i psovao, a zatim pokusao da zapali stan,gde su ga komsije sprecile i pokojna Mila zvala policiju,koja nije reagovala? e pa eto, tu su je oni ubili, da imamo pravosudje i zakone ne bi se tako zavrsilo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA