NA PEŠAČKOM PRELAZU! Taksista naleteo na pešaka i usmrtio ga!

 
  • 9

Prema prvim informacijama, na čoveka koji je prelazio ulicu na obeleženom pešačkom prelazu u ulici Dimitrija Tucovića u Nišu, naleteo je taksista i usmrtio ga

Nišlija star oko šezdeset godina, poginuo je večeras oko 19 sati u ulici Dimitrija Tucovića, u blizini niške Železničke stanice.

Prema prvim informacijama, na čoveka koji je prelazio ulicu na obeleženom pešačkom prelazu, naleteo je taksista i usmrtio ga.

Ulica Dimitrija Tucovića je "crna tačka" za pešake. Pre nekoliko dana na istom mestu teško je povređena jedna žena koju je takođe na pešačkom prelazu udario automobil.

(D. R)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Probojac

    2. decembar 2014 | 22:07

    Majo ja sam iz Nisa i bas blizu tog mesta zivim!ta devojcica je na istom pesackom prelazu oborena,i veceras sam video ovaj uzasni prizor jer sam prosao pored mesta tragedije dok su policajci vrsili uvidjaj,zaista je mrtva tacka,zasto vise ne postave lezece policajce,jer na tom mestu je pravac a previse ljudi cirkulise!

  • Nis

    2. decembar 2014 | 23:17

    Veceras sam video zastrasujuc prizor. Ko je kriv sad je gotovo covek je mrtav ... Molim i PREKLINJEM novinare i Telegrafa i ostale da dodju da naprave jednu pricu o ulici Dimitrija Tucovica i svim poginulim pesacima u ovoj ulici ... Niko od nadleznih nije nista uradio povodom ovakvih slucajeva ... ulica je siroka i prava vozi se mnogo brzo a pritom nema niti jedan semafor ni ulicno osvetljenje niti bilo koja druga signalizacija ... molim jos jednom novinare da se pozabave ovom ulicom jer bez njih nista nece biti promenjeno ...

  • Maja

    2. decembar 2014 | 21:24

    Da li se zna sta je sa onom devojcicom koja je u Nisu tesko povredjena (pre par meseci), bio je klip u novinama, takodje na pesackom prelazu?? To je bilo negde u centru grada. Nisam iz Nisa, ali sam to videla u novinama i cesto pomislim sta se desilo sa devojcicom, da li se oporavila. Molim ako neko moze da napise. Hvala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA