Uhapšen siledžija koji je nožem izbo sugrađanina u centru Niša!

 
  • 1

I. P. je sa svojim drugom S. K. išao Dušanovom ulicom kad je oštećeni, koji im je dolazio u susret, prošao između njih i zakačio ih ramenima. Oni su ga pitali: "Što nas guraš". Usledila je svađa, a zatim i tuča koja je kulminirala potezanjem noža

Nišlija I. P. (35) uhapšen je zbog sumnje da je sinoć u Dušanovoj ulici u blizini PC „Dušanov Bazar“ ubo nožem u stomak Ž. R. (39). Do krvavog sukoba došlo je bez ikakvog povoda, samo zato što su se mladići telima zakačili u prolazu.

Zahvaljujući munjevitoj akciji niške policije, napadači na Ž. R. su identifikovani već oko ponoći a jutros su kriminalistički inspektori zakucali na njihova vrata.

- I. P. je sa svojim drugom S. K. išao Dušanovom ulicom kad je oštećeni, koji im je dolazio u susret, prošao između njih i zakačio ih ramenima. Oni su ga pitali: "Što nas guraš". Usledila je svađa, a zatim i tuča koja je kulminirala potezanjem noža. I. P. je Ž. R. zadao jedan udarac u trbuh, a zatim su on i S. K. pobegli. I. P. je nož na rasklapanje kojim je ubo mladića, bacio u vodovodnu šahtu u blizini mesta napada – kažu naši sagovornici iz istrage.

Policija je obojicu napadača pronašla u stanu I. P.

- Oni nisu pružali otpor i priznali su delo. I. P. je pokazao i gde je odbacio nož – dodaju oni.

Povređeni mladić oporavlja se u niškom Kliničkom centru.

- On je zadobio jednu ubodnu ranu u predelu trbuha koje je izazvala unutrašnje krvarenje zbog čega je operisan. U trenutku nastanka, ta povreda je bila opasna po život. Međutim, pacijent je od jutros u stabilnom stanju – kazao je Goran Stanojević, pomoćnik direktora KC.

Protiv I. P. će biti podneta krivična prijava zbog pokušaja ubistva a protiv njegovog druga S. K. za učestvovanje u tuči. Obojica su odranije poznati policiji kao osobe iz kriminalnog miljea s većim brojem izvršenih krivičnih dela.

(D. R.)

Video: Srušila se zgrada u Napulju, iz ruševina izvukli tela dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ЖAН KЛOД

    2. decembar 2014 | 17:27

    ladno priznao,i pokazao gde je bacio noz. sigurno mu nije prvi put sve zna,pa se ni ne brine.. i kako njih zatvoriti????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA