JEZIVO: Snimak ubistva u Baru osvanuo na Jutjubu! (VIDEO)

 
  • 41

Viši sud u Podgorici osudio je Šćepana Bujića (22) iz Bara na 20 godina zatvora zbog ubistva braće Gojačanina, a uznemirujući snimak ubistva ovanuo je na Jutjubu

Snimak ubistva braće Gojačanin, prikazan tokom sudskog procesa protiv Šćepana Bujića koji je 15. februara 2013. u bilijar klubu u Baru ispalio smrtonosne hice u Ljubomira (24) i Dejana (26), osvanuo je na Jutjubu.

Prema Krivičnom zakonu Crne Gore, Bujiću je za dvostruko teško ubistvo izrečena maksimalna kazna od 20 godina zatvora, jer je u trenutku izvršenja krivičnog dela bio mlađi od 21 godine.

Sigurnosne kamere kluba "Mr Otto" u Baru zabeležile su ovu nezapamćenu tragediju. Bujić kojem sud nije dozvolio da ne prisustvuje emitovanju snimka, tokom projekcije nije gledao u monitore već je držao spuštenu glavu, javlja mondo.me.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: mondo.me)

Video: Srušila se zgrada u Napulju, iz ruševina izvukli tela dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • W

    2. decembar 2014 | 11:14

    Uzas samo dvadeset god.za dvojicu brace.Cuj bio maloletan kako je znao ubiti. Tesko njihovoj majki i ocu kad su culi za presudu.Najjeftiniji je ljudski zivot.ZALOSNO nemam rijeci TUGA.

  • Beogradjanin

    2. decembar 2014 | 12:50

    Samoodbrana od koga? Dvojce ne naoruzanih ljudi!? Ne ljupetajte molim vas... Ovo je cisto ubistvo, nisu ga ni jednom udarili, samo su se gurali dok ovaj nije potegao pistolj!!

  • Emilija

    2. decembar 2014 | 17:20

    Preminuli nisu htjeli ni tuču, ni prebijanje. Ubica ima brata od 15 godina, koji je problematičan i bahat, kao i cijela porodica. Pokojnik je prethodno u automat klubu imao sukob sa tim bratom i ošamario ga je jednom. Napominjem da su pokojna braća važila za mirne i dobre momke, a mlađani brat je poznat po bahatosti. Kad je vidio ubicu, pokojnik je prišao da mu, kao momku kojeg poznaje, objasni što se desilo, a ne da ga provocira. Uostalom, svi bismo to uradili, ljudski je. Na to je ubica izvadio pištolj!!! Apsolutno nije napadnut, to se i na snimku vidi, nego je prvi napao tako što je potegao pištolj! ili to nije napad, nego je napad golim rukama se braniti od pištolja? Pogotovo drugi brat nije pokazivao nikakve znakove napada, nego samo želju da zaštiti brata od pištolja. I da je ubica legitimno imao pištolj, s dozvolom, a nije, ovo je jedno monstruozno, ničim izazvano ubistvo!Da je pravde, ubicu nikad više ne bi trebalo pustiti među narod, jer od njega prijeti konstantna opasnost. Kao što je ove nesrećne momke pobio, ni krive ni dužne, tako bi sjutra svakoga kod koga mu se nešto ne svidi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA