HRABRO, NEMA ŠTA: Britanskog policajca napao pas, njegove kolege se razbežale! (VIDEO)

 
  • 0

Jedan od policajaca ima veoma ozbiljne povrede ruke, drugi ruke i noge, jednom će sigurno biti odstranjeni prsti na desnoj ruci, dok poslednjem je potrebna i plastična operacija, rekli su iz bolnice

Pet policajaca je primljeno sinoć u bolnicu nakon što ih je crni pitbul napao u ulici u Londonu, dok su pokušavali da uhvate osumnjičenog kidnapera. Jedan od policajaca ima veoma ozbiljne povrede ruke, drugi ruke i noge, jednom će sigurno biti odstranjeni prsti na desnoj ruci, dok poslednjem je potrebna i plastična operacija, rekli su iz bolnice.

Jedan od policajaca koji je pokušao da odbrani kolege upucao je psa četiri puta i na taj način odbranio kolege.

Pas je već jednom napadao, a komšije se sećaju slučaja kada je pas oborio momka sa bicikla i izujedao ga skoro do smrti.

- Ja sam još ranije prijavljivao kako u komšiluku postoji besan pas i kako ga treba uspavati ali niko nije reagovao - rekao je komšija Marvin Majers. Tačno sam znao šta se dešava kada sam čuo zapomaganja u pomoć - dodao je Majers.

Čitav napad se dogodio kada je iz neočekivanih razloga besan pas naneo ozbiljne povrede petorici policajaca. Prema rečima očevidaca, jedan od policajaca je pokušao da se popne na zid dvorišta kako bi se odbranio.

(I. Danić)

Video: Srušila se zgrada u Napulju, iz ruševina izvukli tela dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA