Svedoci iz kola brane Petru Cvijić, svedoci sa ulice je optužuju

 
  • 0

Petrini saputnici rekli su na svedočenju da se Slobodan Bajić nalazio van pešačkog prelaza, suprotno onome što je rekao svedok koji je bio u blizini nesreće

Svedočeći u istrazi protiv voditeljke Petre Cvijić (34) osumnjičene da je izazvala saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo Slobodan Bajić (74) troje svedoka je juče dalo oprečne izjave.

Kako piše "Alo", R.N. koji je bio u blizini nesreće, ispričao je da je Bajić bio na pešačkom kada su ga udarila kola, dok su Petrini saputnici, bračni par M.G. i LJ.G. rekli da se nalazio van "zebre".

Njih dvoje su, međutim, posle nesreće navodno policajcima rekli da je Bajić bio na pešačkom kada su ga udarila kola kojima je Cvijićeva upravljala, ali su kao i ona, promenili iskaz. Voditeljka je na saslušanju kod istražnog sudije izjavila da Bajića nije videla jer je bio mrak, ali i da nije prelazio ulicu na pešačkom prelazu.

Sudu bi uskoro trebalo da bude dostavljeno medicinsko veštačenje, nakon čega će sudija zatražiti saobraćajno veštačenje koje bi trebalo da odgonetne kojom brzinom je Cvijićeva vozila.

Tužilaštvo sumnja da je brzina bila veća od 50 kilometara na sat, koliko je dozvoljeno na mestu gde se dogodila nesreća.

(Izvor: Alo)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA