POŽURITE, SPASITE IH: Svi psi sa ovih fotografija biće uspavani u roku od 5 dana! (FOTO)

-Nakon dosta vremena koje su proveli u azilu za ove pse tamo više nema mesta. Zakonski rok za zadržavanje pasa je 1 mesec, a ja sam neke od njih uspeo da sačuvam 18 meseci. Za njih niko nije pitao i niko ih ne želi. Ovo im je poslednja šansa - rekao je Bojan Veselica koji brine o ovim psima

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika L
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • selma

    07. avgust 2016 | 11:51

    pomozite tim psima ako vi njima spasite zivot i oni ce vama pomozite tim jadnim neduznim bicima ja bih pomogla da nemam psa ti psi neznaju sta ce im se dogoditi

  • amster

    28. novembar 2014 | 19:59

    ja bi uzeo jedno..pitam dali bi bilo moguce da se posalje vani posto ja zivim vani.sve troskove ja snosim papiri put i sta treba .ako je moguce to odg.mi na email.moj i moleo bih svakog ko moze da uzme neka uzme .ucinice velilo delo spasiti zivot.pas je najvernija i najbolji grug.cuvar coveka pozzz za sve

  • David

    28. novembar 2014 | 10:40

    Sac cu vam reci kako je ovo moguce. Mi nikada nismo resili to sa kucicicima i macicina jer nemano standard za to a drugo da bi se to desilo mora se desiti ovaj pakao. I ostace samo zivotinje koje vec zive po kucama.? Kastriranja i vakcine apsolutno obavezno i oni koji imaju pse i cuvaju za parenje duzni su da vode racuna o njima. I kada ih prodaju mora se znati kome se prodaju urednom papirologijom i da li kupac ima pravo da poseduje zivotinju. Ukoliko vlasnik psa neposeduje uredne papire o psu znaci da je ukrao psa nasao ili ga sprema da ga preproda na crno. Sve ovo na zapadu donosi robiju a nedaj boze besenje ili klanje psa i sta ti je znam. Ubistvo zivotinje svirepo ubistvo je i do 5 godine robije. Nazalost mi jedanputa moramo da prodjemo kroz ovo da bi u buducnosti svi kucni ljubimci imali dom hranu i grejanje u naravni ljubav! I ti psi ce 95 odsto njih biti rasni cisti i predivni. I vise nema zivotinja po ulicama. Ja vidim macku ponekad sa ogrlicom ovde kod mene ali svi kapiraju da one imaju dom i da ponekada prosetsju odu mazese od kuce do kuce i vrate gazdo. Ali samoga psa ili psa lutalicu to nikada do sada nisam sreo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA