UBIO SE POSLE TROSTRUKOG UBISTVA: Vojnik iz Makedonije pronađen obešen!

 
  • 0

Četrdesetogodišnji profesionalni vojnik, prvo je jutros ubio 50-godišnjeg muškarca, a potom otišao do kuće svoje supruge, od koje se razvodi, gde je ubio njene roditelje

Osumnjičeni za jutrošnje trostruko ubistvo u Zletovu pronađen je obešen nedaleko od tog mesta, prenosi agencija Makfaks. Profesionalni vojnik Dragan Manojlov koji je prethodne noći bio na straži u kumanovskoj kasarni, osumnjičen je da je jutros službenim "kalašnjikovom" ubio roditelje supruge i još jednog muškarca iz Zletova u Makedoniji.

Kako prenose lokalni mediji, četrdesetogodišnji Manojlov, prvo je jutros ubio 50-godišnjeg muškarca, a potom otišao do kuće svoje supruge, od koje se razvodi, gde je ubio njene roditelje. Kako je javila makedonska agencija MIA, on je osumnjičen da je ubio Iliju M. (65), Janu M. (63) i Metodija M. (50).

Ilija M. i Jana M. su bivši tast i tašta Manojlova. Treća žrtva je stric čoveka za kog je Manojlov verovao da je u vezi sa njegovom bivšom suprugom.

Prema svedočenju suseda, on je i ranije prijavljivan zbog nasilničkog ponašanja.

Ovo je drugo trostruko ubistvo u Makedoniji u u poslednje dve sedmice. U Kavadarcima je, početkom novembra, muškarac ubio tasta, taštu i svastiku.

(Telegraf.rs/ Tanjug/ Foto - ilustracija)

Video: Ministar Lončar obišao Klinički centar Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA