Otkriven identitet Srbina koji je uhvaćen sa tonom kokaina!

 
  • 2

Španske vlasti su pred istražnog sudiju na ostrvu Las Palmas izvele Nikolu Jevremovića (26), Srbina koji je u nedelju uhapšen sa skoro tonom kokaina

Španske vlasti danas su pred istražnog sudiju na ostrvu Las Palmasu izvele Nikolu Jevremovića (26), Srbina koji je u nedelju uhapšen sa skoro tonom kokaina na jedrilici 370 kilometara južno od ostrva Gran Kanarija. Prema nezvaničnim informacijama, Jevremović nije osuđivan u Srbiji i našoj policiji nije poznat kao prestupnik.

On je uhapšen zajedno sa dvojicom Ukrajinaca koji su se nalazili na brodu "Liberti Bel". Da podsetimo, čamac obalske straže "Petrel" je u nedelju ujutru presreo njihov brod dok je plovio bez istaknute zastave. Ranije prikupljeni operativni podaci, kažu u španskoj policiji, ukazivali su da se na njemu nalaze narkotici.

- Prilikom pretresa jahte dužine 18 metara, u unutrašnjosti broda, otkriveno je gotovo 950 kilograma kokaina - saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Španije. Roba je zaplenjena, a biće istovarena u luci na ostrvu Las Palmas. Pretpostavlja se da je kokain bio namenjen za tržište Evrope, a da je trebalo da uđe preko obale Španije.

(Telegraf.rs / Novosti)

Video: Dan Vojnog vazduhoplovstva SAD I deo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cicha

    18. novembar 2014 | 22:30

    S tom kolichinom,bog zna koliko mladih zhivota se upropasti.koljko porodica i koji troshak zdravstvu i shteta celom drushtvu,Koje gluposti,te humanost te ovo te ono.Samo smrtna kazna da se uvede kao kod istochnih naroda,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA