TUČA ZBOG PARKINGA: Prebio ga je pred ženom i detetom (VIDEO)

 
  • 12

Nakon što se suočio sa njim i rekao mu da ne može da parkira tu, vozač je iznenad počeo da ga udara pesnicama u glavu, i to pred svojom ženom i malim detetom koji su sve vreme to gledali iz kola

Tuča oko parking mesta umalo se nije završila smrću jednog od učesnika. Vozač automobila sa snimka se očigledno parkirao na pogrešnom mestu, što je razbudilo gnev jednog od komšija.

Nakon što se suočio sa njim i rekao mu da ne može da parkira tu, vozač je iznenada počeo da ga udara pesnicama u glavu, i to pred svojom ženom i malim detetom koji su sve vreme to gledali iz kola. U jednom trenutku vidi se kako njegova supruga izlazi iz automobila i pokušava da ga smiri, ali on uspeva da zada još nekoliko udaraca nesrećnom komšiji.

Kada je ostao da leži nepomično na betonu, napadač je pokušao da ga reanimira i povrati iz nesvesti, a u bolnici je ustanovljeno da je žrtva zadobila nekoliko preloma i da mu je oštećen mozak. Pogledajte snimak koji je pomogao policiji da nađe i identifikuje napadača i procenite sami da li je ovo vredno jednog parking mesta.

(Telegraf.rs)

Video: Počeo spektakl u Batajnici, prikaz sposobnosti Vojske Srbije "Zastava 2024."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Volodja

    18. novembar 2014 | 15:15

    Opa,sad mislimo o posledicama,pokusaj ubistva rodjaci.Ostadose ona zena i dete sami na duze vreme.Nadam se da ce povredjeni mladic biti uredu.

  • Sergej

    18. novembar 2014 | 21:59

    Sad kad MMA junačina ode u pržun osta kući mlada sama i usamljena .treba pomoći čoveku .

  • Ex sns

    18. novembar 2014 | 15:09

    I gde se ovo desilo na kraju,u Bgd?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA