Da li je bilo kupovine poslanika u Republici Srpskoj? Ovaj snimak kaže da jeste! (VIDEO)

 
  • 4

Na audio snimku koji je objavio portal klix.ba i za koji se ne zna kada je nastao čuje se ženski glas u razgovoru sa, kako se tvrdi, premijerkom Republike Srpske Željkom Cvijanović. Stopostotnu autentičnost snimka nije moguće utvrditi u ovom momentu

Portal klix.ba tvrdi da je došao u posed snimka u kom premijerka Republike Srpske Željka Cvijanović govori o kupovini poslanika.

Na audio snimku koji je objavio portal klix.ba i za koji se ne zna kada je nastao čuje se ženski glas u razgovoru sa, kako se tvrdi, Cvijanovićevom. Stopostotnu autentičnost snimka, nije moguće utvrditi u ovom momentu, ali prema onome što se čuje, tvrdi klix.ba, radi se o glasu premijerke RS.

Na početku snimka Cvijanović drugoj osobi govori da se ne sekira, a ova joj uzvraća da su to "sigurno ona dva papka".

- Pa jeste, iz Šukalove stranke (Adam Šukalo, predsednik Stranke Napredna Srpska), ali zato smo mi kupili drugu dvojicu, pa ću videti jesmo li ih kvalitetno kupili, ako oni izdaju da imamo drugu dvojicu. Eto, hajd sad...-  čuje se, kako prenosi klix.ba, da Cvijanović govori na snimku.

S druge strane čuje se druga osoba kako traži savet: "Ja sam te htela pitati možemo li mi isforsirati ovu priču da idemo..., već smo vrbovali Miloša Kovačevića da krene sa ovom pričom bosanski/bošnjački jezik", kaže druga osoba sa snimka.

Cvijanović odgovara: "Neka ide naravno, ko mu brani. To je do akademske zajednice da to priča, da objašnjava i da se napravi emisija... da nešto", navodi klix.ba.

Dva suprotstavljena bloka u RS, SNSD i stranke okupljene oko njega te Savez za promjene, još uvek nastoje da formiraju većinu u Narodnoj skupštini RS, gde je situacija još neizvesna.

Nije tajna da se do većine pokušava doći političkom kupovinom poslanika, što, kako navodi ovaj portal, potvrđuje i ovaj snimak.

(Telegraf.rs / Klix.ba)

Video: Ambasadorka Srbije u Izraelu na godišnjicu masakra: Užasi počinjeni tog dana su nezamislivi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    16. novembar 2014 | 15:09

    SNSD -najveca kuga koja je mogla snaci jedan narod. Ponasaju se kao sekta. Sve lopov do lopova.

  • X.x.x.

    16. novembar 2014 | 21:31

    Kad treba komentarisati dogadjaje susjedne drzave RS se upali,a kad je njihov problem u pitanju nigdje ih na mapi

  • M 7777

    16. novembar 2014 | 15:12

    ti se ne javljaj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA