Recept nedorechen.Kiselo mleko se presipa u krpu za cedjenje i na hladnom se cedi od surutke dvadesetak sati,Ko zheli masnije ,masu zagrevati u sherpi na pedesetak stepeni,a soliti kada se ohladi,proces fer entacije je stalan.
Управо тако. Треба инсистирати и промовисати квалитетне ђаконије наше кухиње. Зато се и одушевљавају страни туристи јер једу гмо, па кад пробају наше специјалитете они га хвале. Треба истрајати у тежњи да се користи природна храна. Не Гмо-у!
Nikola
Interesantno je to oko vurde da su pokusali da je prave po raznim delovima Srbije i nigde nije ispala kako treba osim u Luznickoj kotlini :)
Podelite komentar
Cicha
Recept nedorechen.Kiselo mleko se presipa u krpu za cedjenje i na hladnom se cedi od surutke dvadesetak sati,Ko zheli masnije ,masu zagrevati u sherpi na pedesetak stepeni,a soliti kada se ohladi,proces fer entacije je stalan.
Podelite komentar
Pera I
Leeele...urda vurda...dajem deset kila mango za kilo urdu!!!!
Podelite komentar
Lazar
@Pera I
Nije urda nego Vurda. Urda se pravi u pirotskom a Vurda u babusnickom kraju i to su dve razlicite stvari
Podelite komentar
Аконкагва
Управо тако. Треба инсистирати и промовисати квалитетне ђаконије наше кухиње. Зато се и одушевљавају страни туристи јер једу гмо, па кад пробају наше специјалитете они га хвале. Треба истрајати у тежњи да се користи природна храна. Не Гмо-у!
Podelite komentar