Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Nikola
Interesantno je to oko vurde da su pokusali da je prave po raznim delovima Srbije i nigde nije ispala kako treba osim u Luznickoj kotlini :)
Cicha
Recept nedorechen.Kiselo mleko se presipa u krpu za cedjenje i na hladnom se cedi od surutke dvadesetak sati,Ko zheli masnije ,masu zagrevati u sherpi na pedesetak stepeni,a soliti kada se ohladi,proces fer entacije je stalan.
Pera I
Leeele...urda vurda...dajem deset kila mango za kilo urdu!!!!