Vurda iz Babušnice oduševila i Paklenog kuvara!

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Cicha
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Nikola

    17. novembar 2014 | 12:20

    Interesantno je to oko vurde da su pokusali da je prave po raznim delovima Srbije i nigde nije ispala kako treba osim u Luznickoj kotlini :)

  • Cicha

    16. novembar 2014 | 23:54

    Recept nedorechen.Kiselo mleko se presipa u krpu za cedjenje i na hladnom se cedi od surutke dvadesetak sati,Ko zheli masnije ,masu zagrevati u sherpi na pedesetak stepeni,a soliti kada se ohladi,proces fer entacije je stalan.

  • Pera I

    16. novembar 2014 | 11:54

    Leeele...urda vurda...dajem deset kila mango za kilo urdu!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA