BRUTALNOST POLICIJE: Upucali mladića kad im je okrenuo leđa! (VIDEO)

 
  • 7

Video prikazuje muškarca kako neprekidno nečim udara po vratima i staklima policijskog kombija. U jednom trenutku vrata se otvaraju i iz vozila izlazi policajac. Muškarac mu okreće leđa i pokušava da se udalji, ali policajac vadi oružje i puca u njega, nakon čega muškarac pada i ostaje da nepomično leži na zemlji

Nekoliko hiljada građana izašlo je u subotu u Kfar Kani na ulice, u izraelskom mestu sa većinskim arapskim stanovništvom, kako bi protestovali nakon što je jedan arapski mladić umro u bolnici od policijskog metka. Tokom demonstracija došlo je i do sukoba - demonstranti su na policiju bacali kamenje i zapaljene gume.

Izraelska policija tvrdi da je na mladića pucala u samoodbrani, s obzirom da je 22 - godišnjak prema policajcima mahao nožem.

Ipak,na snimku nadzorne kamere koja se pojavila na Jutjubu vidi se da je situacija bila ponešto drugačija od policijske priče.

Video prikazuje muškarca kako neprekidno nečim udara po vratima i staklima policijskog kombija. U jednom trenutku vrata se otvaraju i iz vozila izlazi policajac. Muškarac mu okreće leđa i pokušava da se udalji, ali policajac vadi oružje i puca u njega , nakon čega muškarac pada i ostaje da nepomično leži na zemlji.

Do njega zatim stiže još nekoliko policajaca koju ga vuku po zemlji do kombija, a zatim ga utrpavaju u vozilo i odlaze sa mesta događaja .

Pretpostavlja se da su ga odvezli pravo u bolnicu, gde je mladić podlegao povredama.

Nakon objave snimka, a nije jasno ko ga je postavio na Jutjub, izveštilac izraelske policije Luba Samri izjavila je da je u toku interna istraga kako bi se utvrdilo da li su se policajci držali pravila .

Dodala je da su policajci u Kfar Kanu došli da uhapse muškarca koji je nešto ranije na policijsku patrolu bacio šok bombu, a da ih je dočekao Heir Hamdan ( 22 ), rođak osumnjičenog, koji je pokušao da ih izbode nožem. Ipak, snimak pokazuje da je mladić lupao po vozilu , a ne po samim policajcima.

(Telegraf.rs)

Video: Tramvaj i automobil - opet sudar! Novi kolaps u Beogradu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milorad

    9. novembar 2014 | 16:39

    Kao prvo, ne lezi NEPOMICAN, a upucan je potpuno OPRAVDANO. Tako i treba sa ovakvim budalama. Manje bi ih bilo na opste zadovoljstvo obicnih normalnih ljudi.

  • Kragujevac

    9. novembar 2014 | 13:44

    Ovo je elektro šok

  • Slavica

    9. novembar 2014 | 13:37

    Постоји суд, ко има право да одузме неком живот ! Полиција свуда у свету даје себи велику слободу?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA