Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
GavrilaOdPrincipa
Meni ipak zao gude...
ANTE BAN
Zna se dogoditi da bude ovoliki.Oni od 100 ili 120 kg su već uobičajeni, samo je čistog mesa razmjerno manje nego kod pitomog; ovdje otpadne cca 40 %.Uništavaju usjeve,vinograde, ma sve, i moraju se ubijati.Čekanje vepra noću je doživljaj, treba na pušci montirati svjetiljku i puc.
Grof
Alal vera...ali bi bilo lepo podeliti to meso sirotinji,ili nekom domu za nezbrinutu decu...