Turčinu koji je izazvao jezivi sudar u kom je poginulo četvoro određen pritvor!

 
  • 6

Kako saznajemo, on je izjavio da je video kako mu se automobil približava velikom brzinom i kako je zbog toga pokušao da pređe u levu saobraćajnu traku. Tada je, prema recima E. I. doslo do ceonog sudara u kom je nastradalo cetvoro, a za zivot pete putnice, lekari se i dalje bore

Turskom državljaninu E. I. koji se sumnjiči da je na Kružnom putu izazvao nesreću u kojoj su poginula tri mladića i jedna devojka, sudija za prethodni postupak Drugog osnovnog suda odredio je pritvor do 30 dana. Pritvor mu je određen zbog opasnosti od bekstva.

Pre nego što je sproveden u pritvor, turski vozač kamiona izneo je odbranu pred tužiocem.

Kako Telegraf saznaje, on je izjavio da je video kako mu se automobil približava velikom brzinom i kako je zbog toga pokušao da pređe u levu saobraćajnu traku. Tada je, prema recima E. I. doslo do ceonog sudara u kom je nastradalo četvoro, a za zivot pete putnice, lekari se i dalje bore.

(Telegraf.rs)

Video: Stop rasizmu! U Beogradu održana šetnja sa porukom u znak sećanja na ubistvo Roma Dušana Jovanovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • turcin

    28. oktobar 2014 | 21:47

    Pa zar ne strajkuju advokati ili je to samo alibi za domace kriminalce

  • Kobna sudbina ! (Zla kob)

    28. oktobar 2014 | 21:37

    AKO - ako je vozac bio po propisu(alkohol, tahograf i teh. ispravan) teoretski je MOGUCE - da se vozilo iz suprotnog smera prestroji na vasu saobracajnu traku i da u pokusaju izbegavanja predjete na njegovu u koju se i on u medjuvremenu vrati ?! AKO ?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA