Pucnjava u Novom Pazaru?

 
  • 1

Policiji je prijavljena pucnjava u ulici Stevana Nemanje gde se inače nalaze dva biračka mesta zbog održavanja izbora za nacionalne savete nacionalnih manjina

Dežurnoj službi novopazarske policije prijavljena je pucnjava u ulici Stevana Nemanje u ovom gradu.

- Policija je uputila ekipe koje rade na rasvetljavanju događaja - rekla je portparolka odeljenja za informisanje Bedrija Mujović.

Inače, danas se održavaju izbori za nacionalne savete nacionalnih manjina i u Ulici Stevana Nemanje u Novom Pazaru se nalaze dva biračka mesta od kojih je jedno u holu Kulturnog centra, a drugo u Osnovnoj školi "Bratstvo".

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Tramvaj i automobil - opet sudar! Novi kolaps u Beogradu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GuestuserNP

    26. oktobar 2014 | 21:32

    hoče problem Sandžaka da se internacijonalizuje.Nedavno se Muftija Zukorlič izasnijo na jednu kuvejtsku Televiziju ( intervju postavljen na jutjub) kako je Sandžak pod okupacijom Srbije bla bla bla..Te izjave su skandalozne i Srbija da reaguje na ovakve Provokacije.U Sandžaku sa Crnom Gorom žive preko 120.000 Srba koji su za najbolje odnose sa Bošnjacima.Svi Ljudi su pred zakonom isti i imaju ista prava samo ne razumem tu Polemiku!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA