Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Miki
Ne zna se sta je zdravije meso zivotinja koje se uvozi iz eu 0 kvaliteta napumpano antibioticima po extra visokim cenama ili npr jabuka domace voce koje je tretirano 24 puta pesticidima. A belog hleba da nema nebi ni bili siti takva je situacija dosla, ja pojedem svaki dan 1-2 vekne hleba a meso se ne secam da sam jeo skoro...
Miloš
Pа štа zа nеku godinu nеcе ni togа biti
Saša
Kakav nam je standard, još smo i dobri. Čuj, ne jedemo voće...Ne jedemo ni meso, ne pijemo mleko...Voće je samo vrh ledenog brega.