ALBANSKI PISAC: Srbi su pravoslavni ISIS!

 
  • 33

"Nadam se da će posle onoga što je viđeno na stadionu u Beogradu, neki od kreatora ideje "kosmopolitske Tirane" konačno razumeti šta znači nacionalistički primitivizam kao i kako je nama Albancima sa ove strane granice bilo da živimo pod jarmom i stalnim pretnjama slovensko/pravoslavnog ISIS-a, koji otvoreno propagiraju ideju da je "najbolji Albanac - mrtav Albanac"!" - napisao je albanski pisac Kim Mehmeti

Nakon incidenta na kvalifikacionoj utakmici Srbija-Albanija počele su da stižu i prve reakcije albanske intelektualne elite.

Među prvima oglasio se poznati književnik i publicista Kim Mehmeti.

On je na svom Fejsbuk profilu napisao da se nada da će anketirani kako ih je nazvao "kosmopolitski Albanci" (čitaj: liberalnih shvatanja) konačno razumeti šta znači vekovima živeti pod jarmom pravoslavnog ISIS-a.

Evo šta je Mehmeti napisao:

"Nadam se da će posle onoga što je viđeno na stadionu u Beogradu, neki od kreatora ideje "kosmopolitske Tirane" konačno razumeti šta znači nacionalistički primitivizam kao i kako je nama Albancima sa ove strane granice bilo da živimo pod jarmom i stalnim pretnjama slovensko/pravoslavnog ISIS-a, koji otvoreno propagiraju ideju da je "najbolji Albanac - mrtav Albanac"!

(Telegraf.rs)

Video: PKS širi prisustvo na azijskom tržištu: Otvorene još dve kancelarije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ズ1枚とピリ辛の

    15. oktobar 2014 | 15:04

    Sve si slagao,samo ova poslednja rečenica mi se sviđa,svet bi bio mnogo lepši bez vas,otpadu ljudski.

  • Real

    15. oktobar 2014 | 15:07

    Preispitaj ti prvo svoje korene pa ćeš videti da si se debelo prevario.Ovako može da se ponaša samo narod koji se nedavno spustio sa planina....kakvi Iliri kakvi bakrači,sa njimaje suživot nemoguć!!

  • Baja

    15. oktobar 2014 | 15:43

    ARNAUTI,BEZ ČASTI I OBRAZA,VERNI SARADNICI FAŠISTA U DRUGOM S.RATU

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA