TRAGEDIJA U ZOO-VRTU: Lav zaklao lavicu (VIDEO)

 
  • 18

Dok se ova nesrećna situacija odvijala, niko od zaposlenih, a ni od posetioca nije odreagovao da bi se sačuvao život lavice. Lav ju je strpljivo ubijao par minuta, sve dok nije potpuno prestala da diše

U zoološkom vrtu u poljskom gradu Gdanjsku se desila jedna nemila scena kada je lav iz čista mira napao lavicu koju je na kraju ubio.

Lav i lavica su stajali jedno pored drugog kada je mužjak, kako se činilo na početku, počeo da se igra sa ženkom. Ali, njemu sve to nije bila zabava.

Bacio je na zemlju i počeo da je davi. Lavica se u početku odupirala, ali posle nekog vremena je utihnula. Ostali lavovi koji su se nalazili u kavezu su "gledali svoja posla" dok je on strpljivo ubijao. Na kraju je stao iznad njenog leša, ponosno pokazujući svoj plen.

Ceo događaj su snimili posetici, a ono što je čudno je da niko od zaposlenih u zoološkom vrtu nije odreagovao i sprečio tragediju.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Video: Koncert Konstrakte i benda Zemlja gruva u Sava Centru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lesi

    14. oktobar 2014 | 15:59

    Pa mesto im je u prirodi a ne u kavezu.

  • notorious

    14. oktobar 2014 | 17:02

    Da se naprave sigurne kuće za lavice!

  • Dr_sokrates

    14. oktobar 2014 | 14:58

    Pa naravno kada lav nije u svom prorodnom okruzenju. U prirodi mu je da bude dominantan. Ali posto nemoze da pokazuje svoju dominaciju u prirodi on reaguje na ono sto ima u svom okruzenju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA