SUSPENDOVANI SEKSI POLICAJAC LEPOMIR: Pola policije nije sposobno da obavlja taj posao! (FOTO)

 
  • 86

- Oni ne mogu da se popnu na konopac! Ne mogu da urade 10 sklekova! Kako onda mogu da čuvaju bilo koga? Već sam jednom rekao i ponoviću: državni vrh čuvaju nesposobni policajci! - kaže izrevoltirani policajac Lepomir Bakrić, koji je od danas suspendovan

Policajac i bodibilder Lepomir Bakić (28), koji je postao poznat zbog svoje sjajne figure i uspeha koje je postigao u bodibildingu širom sveta, danas je suspendovan sa svog položaja.

On nam je reklao kako je došlo do toga da više ne radi u policiji.

- Mene su sklonili zato što sam rekao istinu! Izašao sam u javnost i izgovorio ono iza čega i danas stojim, a to je da više od 50 odsto pripadnika policije fizički nije sposobno da radi svoj posao - pričao vidno uzbuđeni Bakić.

Dodao da je lično spremao većinu ljudi koji se danas nalazi u policiji i da tačno zna ko je za šta fizički spreman.

- Oni ne mogu da se popnu na konopac! Ne mogu da urade 10 sklekova! Kako onda mogu da čuvaju bilo koga? Već sam jednom rekao i ponoviću: državni vrh čuvaju nesposobni policajci! - poručuje Bakić.

On tvrdi da je bio izložen velikom mobingu od strane zaposlenih i da je konstantno upozoravao nadležne na problem "zaostalog kadra", ali da niko nije reagovao.

- Radio sam fizičko testiranje i prijem, kao i održavanje fizičke sprmnosti zaposlenih. Postoji test koji oni moraju proći i on se radi dva puta godišnje. Moj revolt nastao je onog trenutka kad sam shvatio da niko neće da reaguje na ogromnu nespremnost i nesposobnost tih ljudi! O njihovim diplomama neću ni da pričam! Ima konobara, kuvara, ugostitelja... Sve vam je jasno!

Na pitanje da li su suspenziji "kumovale" njegove obnažene slike koje su se pojavile u javnosti, Lepomir kaže:

- Učestvovao sam u emisiji "Sladak život", gde sam išao na masažu i depilaciju tokom snimanja. Nisam imao problem to da uradim. Kad sam legao na sto, neko je napravio fotografije, one su izašle u jednim novinama i to je to. 

Bakiću je suspenzija određena do daljeg, a on je rešen da "ostane pri svome".

(D. Č.)

Video: Stop rasizmu! U Beogradu održana šetnja sa porukom u znak sećanja na ubistvo Roma Dušana Jovanovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nex

    14. oktobar 2014 | 15:55

    Sve što je rekao ovaj čovek je istina. Više od polovine policije je fizički nesposobno sa stomacima do zuba. Koga oni da čuvaju?

  • Elena

    14. oktobar 2014 | 15:51

    Momak u faci izgleda ko da ima 48 a ne 28

  • eu1

    14. oktobar 2014 | 15:59

    U pravu je covek zivim na zapadu preko 40 godina ali tako uhranjene policajce nisam video na ulici kao kod nas i jos pusi pa to je njegovo rad no mestoi njima je pusenje zabranjeno kao i ostalima ali za njih vaze druga pravila oni se ne stide da pariraju sluzbeni auto ispred nekog restorana i da jedu i piju da ne pricam kako se prema nama sa stranim tablicama ponasaju ali to je svima poznato..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA