DRAMA NA NEBU: Avion sa 190 putnika prinudno sleteo u San Francisko! (VIDEO)

 
  • 1

Niko od 184 putnika i 6 članova posade nije povređen, tako da je incident ipak prošao bez ikakvih posledica, pri povratku na međunarodni aerodrom

Avion kompanije "Ameriken erlajns" koji je poleteo za Dalas sa međunarodnog aerodroma u San Francisku morao je da se vrati i sleti na isti aerodrom zbog popucalih panela.

Posle sat vremena od uzletanja, avion je bio primoran da se vrati i sleti, što je proteklo bez ikakvog incidenta. Niko od 184 putnika i 6 članova posade nije povređen, rekao je portparol "Ameriken erlajnsa" Met Miler.

- Iako je problem koji je nastao vezan za pritisak, pilotska kabina nije izgubila pritisak i maske za kiseonik nisu bile upotrebljene -  dodao je Miler.

Jedan od putnika rekao je da je osetio potresanje trupa aviona i buku spolja, neposredno po uzletanju. Potom je došlo do pucanja unutrašnjih panela s obe strane letelice, odvojivši se potpuno od zidova.

Pilot je odlučio da se vrati u San Francisko čim je video šta se događa, a osoblje aviona je uspelo da umiri putnike i da ne dođe do panike prouzrokovane ovim problemima.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Tanjug/ Foto-ilustracija)

Video: Baka Mirjana Petrović iz Cikota u 99. godini igra, peva i radi sve fizičke poslove

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA