Naši mesari umaču meso u kamilicu da ne smrdi?

- Jedna od najčešćih varijanti je da se meso kojem je istekao rok upotrebe, iako je to strogo zabranjeno, zaledi, pa ponovo odledi i prodaje kao sveže. Nekada se to dešava i više puta - kaže jedan od beogradskih mesara

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika miki
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • miki

    16. oktobar 2014 | 09:26

    Vise volim nanu:)

  • Cica

    14. oktobar 2014 | 12:51

    Stoka. Vampirska

  • Љиљана

    14. oktobar 2014 | 09:45

    Ко увози то смрдљиво месо, тај сигурно добије новчану добит, а онда нема инспекције, можда дели са месарима? Ко би то знао, може ли се томе стати на пут, и где је ту држава, можда и она ту има 'ћара'?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA