Naši mesari umaču meso u kamilicu da ne smrdi?
- Jedna od najčešćih varijanti je da se meso kojem je istekao rok upotrebe, iako je to strogo zabranjeno, zaledi, pa ponovo odledi i prodaje kao sveže. Nekada se to dešava i više puta - kaže jedan od beogradskih mesara
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
miki
Vise volim nanu:)
Cica
Stoka. Vampirska
Љиљана
Ко увози то смрдљиво месо, тај сигурно добије новчану добит, а онда нема инспекције, можда дели са месарима? Ко би то знао, може ли се томе стати на пут, и где је ту држава, можда и она ту има 'ћара'?