KAKVI MONSTRUMI: Nahuškali pit bula na devojčicu (12) u invalidskim kolicima

 
  • 8

Nesrećnu hendikepiranu dvanaestogodišnju devojčiću iz Britanije, napao je razbesneli pit bul. Na sreću, njen otac je stigao u pravo vreme kako bi je izbavio iz stravične situacije

Razjareni Pit bul napao je dvanaestogodišnju devojčicu iz Velike Britanije koja je u invalidskim kolicima. Ono što je najstrašnije jeste da je pas bio nahuškan od strane dva nasilnika. Jedan od njih jasno je izdao naredbu "drži je".

Kada je otac shvatio da je njegova ćerka u opasnosti, hrabro je krenuo ka razjarenoj životinji kako spasio svoje dete od razbesnelog psa.

Na sreću, njen otac je stigao u pravo vreme i izbavio je iz stravične situacije. Devojčica je imala sreće, jer je na sebi imala štitnike za ruke, koji su je zaštitili od većih povreda. Inspektori komentarišu ovakvav događaj kao sraman i objašnjavaju da ove situacije nisu uobičajne.

- Nije slučaj da pas bude van kontrole i korišćen kao oružje u povređivanju hendikepirane devojčice - izjavio je inspektor Kev Bjurn.

Nasilnici još nisu pronađeni, tako da policija i dalje traga za njima.

(Telegraf.rs / Izvor: Mirror.co.uk)

Video: Lakićević: 8 dece poginulo u Srbiji u avgustu u saobraćajnim nesrećama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mama

    8. oktobar 2014 | 11:38

    Svako ko ima opasnu "stvar" mora za nju imati izdatu dozvolu za drzanje i rukovanje a uslov je obuka.Tako da vlasnici ovih pasa ne bi smeli biti oni koji nemaju dozvolu za drzanje i obuku za rukovanje.Svima ostalima treba oduzimatu psa kao i oruzje koje nosi bez dozvole , plus kazna prekrsajna ili krivicna ako je doslo do povreda ili pricinjenog straha

  • Foks

    9. oktobar 2014 | 07:41

    Stroge kazne za drzanje opasnih rasa pasa!!!!!

  • Vlasnik ono, mislim pita

    8. oktobar 2014 | 13:46

    Ma sto ste stavili sliku pita ?A bree ej,a?!Ma brate bre oni su bre dusa od brate kerova brate! Oni mene nikad nisu ujeli a imam ih eto brate vec mesec dana, od kad su se bre brate ostenili ono.Jos me kazem za ovih mesec dana nisu ruzno ni pogledali a kamoli brate ujeli,razumes?Eto brate a posle kazu pitovi i stafordi kao ono opasni kerovi a ne pisete brate kako ono napadaju civave i pudlice a?Jos eto nije utvrdjeno 100% dali je pit ili pit bul ili pit bul terijer,znaci ono brate nije sigurno da je pit opasan,eto.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA