TRAGEDIJA: Pas ubio šestomesečnu bebu!

 
  • 56

Policija je na lice mesta došla po pozivu koji je primljen nakon što je pas napao bebu u kući njenog rođaka koji je čuvao, javljaju britanski mediji

Devojčica koja je imala šest meseci umrla je nakon što je napao pas u Northemptonu u Velikoj Britaniji.

Policija je na lice mesta došla po pozivu koji je primljen nakon što je pas napao bebu u kući njenog rođaka koji je čuvao, javljaju britanski mediji, prenosi Mondo.

Oživljavanje devojčice hitne službe pokušale su na licu mesta nakon čega su je odveli u bolnicu gde je i preminula. Pas je povredio i rođaka koji je pokušao da spase bebu, nakon čega je uspavan.

Policija još nije identifikovala rasu psa, jer čekaju da su urade određeni testovi. Rezultate očekuju tokom sledeće nedelje.Inspektor koji vodi istragu o slučaju Det Geri Bejker izjavio je da je ovo duboko uznemirujuć i tragičan incident.

- Incidenti poput ovih izuzetno su retki u našoj zemlji - rekao je inspektor za lokalne medije.

(Telegraf.rs)

Video: Ambasadorka Srbije u Izraelu na godišnjicu masakra: Užasi počinjeni tog dana su nezamislivi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kurth geza

    4. oktobar 2014 | 20:50

    sta trazi 6-o mesecna beba blizu bilo koje zivotinje?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

  • Loznica

    4. oktobar 2014 | 17:02

    Dobro a čemu ova slika pit bula? Msm kad nije utvrđeno još koja je rasa.....

  • staffan

    4. oktobar 2014 | 17:02

    Tragedija jeste,ali molim da se promeni naslovna fotografija,posto se rasa utvrdjuje,a imam utisak da mediji konstantno napadaju staforde i pitove sto nije u redu!Vecina ljudi nece ni procitati tekst,a sa naslovnom samo podsticete ljude na netrpeljivost,mrznju i ruzne predrasude prema ovim divnim psima!Nije u redu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA