NEZAPAMĆENO NEVREME: Silovito jak vetar dizao ljude u vazduh, nosio sve pred sobom (VIDEO)

 
  • 0

Usled velike vremenske nepogode i snažnog vetra, čovek iz Sevastopolja je odletao u vazduh poput krpene lutke, dok je pokušavao da zadrži tendu bašte lokalnog kafića

Snažno nevreme zahvatilo je područje Krima prošle nedelje, pri čemu su olujni vetrovi naneli veliku materijalnu štetu. U Sevastopolju je zabeležena možda najgora situacija, sudeći po fotografijama i snimcima objavljenih na internetu i u tamošnjim medijima. Područja Ukrajine i Rusije pretrpela su ogromne gubitke usled ove divlje oluje.

Na snimku koji je objavljen na Jutjubu, može se videti o koliko ozbiljnoj vremenskoj nepogodi se zapravo radi. Olujni vetar je zatresao tendu, improvizovanu nadstešnicu jednog lokalnog kafića, preteći da je podigne i odnese.

Hrabri i uporni čovek koji je bio u blizini dok je nevreme divljalo, pokušao je da spreči gubitak tende, tako što je rukama zadržavao protiv pobesnelog vetra. U jednom trenutku, vetar je uspeo da podigne i njega sa ovim improvizovanim krovom, i odbacio ga čak na stepnice koje se nalaze pored bašte kafića. Čovek je delovao ozbiljno povređen,ali je uspeo da ustane uz pomoć prisutnih ljudi.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Izvor: rt.com)

Video: Vučić na Samitu Ukrajina-Jugoistočna Evropa u Dubrovniku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA