Sa 160 na sat zakucao se motorom u automobil! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Uzrok stravične nesreće je svakako neprilagođena brzina i nepoštovanje osnovnih saobraćajnih pravila. U ovom udesu u Rusiji poginuo je muškarac star 32 godine

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika NN lice
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • NN lice

    30. septembar 2014 | 22:19

    Nije se ovo desilo kod nas, tako da nije ZOBS (zakon o bezbednosti saobracaja) isti. Dakle ne moze se ici teoremom neprilagodjena brzina, jer je moguce da njihov zakon definise drugacije, u ovoj nesreci :( krivac je vozac automobila. Po nasem ZOBS-u nije on uzrocnik nesrece, nego motorciklista :( (tuga...), motorciklista je neprilagodjenom brzinom izazvao udes, iako je automobil bio vec u bocnom polozaju. Nije prilagodio brzinu uslovima saobracaja na putu, dakle nije prilagodio brzinu prosloj nezgodi, tj. nije bio u mogucnosti da reaguje na auto u bocnom stanju. DOK se vozac automobila tereti, za ugrozavanje bezbednosti saobracaja (time sto je bio bocno postavljen), nepropisto prestrojen i tereti se za ubistvo. Olaksavajuce okolnosti su da je moguci ucesnih prosle saobracajne nezgode(jer se vec nasao bocno na auto-putu), moguce da je bio van svesti...itd. Dakle nije Srbija, a i nije nase da sudimo ko je kriv, kako sta...Ja sam samo malo pojasnio nas zakon, a i malo presudio eto sta cu...:( RIP.

  • emac

    30. septembar 2014 | 15:44

    @stručnjak je 10000% u pravu, prije nego sam pročitao komentare htio sam ovo napisati.... Ljudi moji, zašto pišete gluposti, neprilagođena brzina? Čemu se brzina prilagođava? Nečijoj gluposti ili kretenluku? Pa ovaj kreten u autu je prilagodio brzinu, ali nije prilagodio pravac i ubio čovjeka!!! Napisao bi svašta na rečenicu "neprilagođena brzina" ali nemam živaca zaista... Užas! Jadan motociklista i njegova porodica!!!

  • stručnjak

    30. septembar 2014 | 13:33

    Totalno ste netačno ocenili saobraćajnu nezgodu. NEMA GOVORA da je prekoračenje brzine UZROK ove nezgode! Vozač automobila se izokretao na autoputu i krenuo vozilom u kontra smeru. ISKLJUČIVI KRIVAC JE VOZAČ AUTOMOBILA!!! Zašto? Veštačenjem bi se lako utvrdilo da bi do sudara došlo i da je vozač motocikla vozio dozvoljenom brzinom jer je trenutak kada kamera beleži pojavljivanje automobila iz prašine u sedmoj sekundi a sudar u 9-oj. Na sudu se priznaje reakciona sekunda tako da ostaje manje od jedne sekunde da motor zakoči što nije moguće ni pri dozvoljenoj brzini. Takođe, vozač nije dužan po Zakonu da očekuje na autoputu psa, tele ili vozilo u kontra smeru jer se svaki autoput tako projektuje da to onemogući!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA