HRVAT NAPRAVIO HAOS U MILANU: Tukao vozača i policajca posle saobraćajke

 
  • 2

Karabinjeri su pokušavali desetak minuta da ih urazume i prekinu ovu svađu, ali su na kraju i sami dobili batine od Hrvata

Posle naizgled običnog sudara na putu u okolini Milana, Hrvat i Ekvadorac su nastavili sukob uz vređanje i psovanje koje je preraslo u fizički obračun ova dva vozača. Oni su kasnije uvukli u tuču i karabinjera koji je došao da razreši ovaj slučaj i da ih privede u policiju.

Hrvat L.H. (27) s kojim je u vozilu bio maloletni M.H. (17) sudario se sa F.M.(32) iz Ekvadora, pri čemu je pričinjena samo materijalna šteta bez povređenih. Manja saobraćajna nesreća je mogla tu da se završi da su njeni učesnici potpisali evropski izveštaj i razišli se kao civilizovani ljudi.

Međutim, ubrzo posle sudara usledile su psovke i uvrede posle kojih su se i potukli. Na mesto nesreće su stigli i karabinjeri, kao i Hrvatovo "pojačanje" N.H. (23), koji je ipak odlučio da pobegne od organa reda jer je bivši prestupnik.

Karabinjeri su pokušavali desetak minuta da ih urazume i prekinu ovu svađu, ali su samo isprovocirali L.H. koji je nastavio obračun i sa njima. Medicinska pomoć bila je potrebna i karabinjeru, koji je zaradio ogrebotine i nekoliko hematoma, i Ekvadorcu.

Ovaj stanovnik Hrvatske je već poznat lokalnoj policiji od ranije i po nekim drugim optužbama.

(Telegraf.rs/ Izvor: jutarnji.hr/ Foto-ilustracija)

Video: Otvoren 67. Sajam knjiga u Beogradu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    25. septembar 2014 | 16:42

    A da ga malooo karabinjeri nalupaju???

  • Pink panter

    26. septembar 2014 | 10:31

    Eto kulture iz lijepe njihove koju je poneo sa sobom u eu ?! Nako je samo geografski u eu a mentalno i dalje u doba jure ........

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA