I DALJE IM BEŽI: Policija pronašla kalašnjikov američkog četnika! (FOTO) (VIDEO)

 
  • 9

Policija Pensilvanije apeluje na građane da ostanu u svojim kućama dok se lov na odbeglog snajperistu Erika Frejna (31) nastavlja punom parom. Tragači zaduženi za poteru otkrili su njegove stvari skrivene u šumi

Policija Pensilvanije nastavlja poteru za američkim četnikom Erikom Frejnom (31), koji je pre devet dana iz zasede ubio desetara Briona Diksona (38) i ranio policajca Aleksa Daglasa (31). Pronađeni su njegov AK-47 (kalašnjikov) i municija, u okolini mesta na kom se desila pucnjava.

Policija apeluje na građane Pensilvanije da ostanu u svojim kućama dok se lov na odbeglog snajperistu nastavlja punom parom, prenosi Gardijan. Nadležni sad kažu da je Frejn ovaj napad i bekstvo verovatno planirao mesecima, pa čak i godinama ranije.

Pukovnik Džordž Bivens iz državne policije izjavio je da su tragači zaduženi za poteru za Frejnom otkrili njegove stvari skrivene ili ostavljene u šumi. Među stvarima se nalazila i puška koju je nosio tokom bekstva. Još uvek se ne zna da li je iz nje pucao na policajce.

Naredba o ostanku u skloništima je ukinuta, ali policija i dalje savetuje građane te oblasti da ostanu u svojim kućama i ne idu u šumu dok traje potera. 

Erik Frejn, američki četnik fasciniran srpskom vojskom koga je FBI stavio na listu 10 najtraženijih begunaca, deo je grupe “Istočni vuk” koja je fascinirana srpskim ratnim pohodima i Željkom Ražnatovićem Arkanom i bavi se oživljavanjem bitaka Drugog svetskog rata.

"FBI" nudi 100.000 dolara svakom ko pruži informaciju koja će dovesti do hapšenja jednog od trenutno najtraženijih begunaca u Americi.

(A. B.)

Video: Spektakl na nebu, veličanstveni defile i poslednja reč vojne tehnike u Batajnici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    22. septembar 2014 | 12:48

    Rambo 4

  • istina

    22. septembar 2014 | 14:42

    ovaj lik je monstrumčina! kamo sreće da ga uhvate, al to sto se on fura na srpsku vojsku je totalno nebitno za karakterizaciju srpske vojske! pa i medju likovima sto su se borili protiv hitlera i koji dan danas bastine antifasizam kao humanu tekovinu ima idiota! ovo je samo pokusaj sotonizacije srpskog identiteta! grb s orlovima koji je nastao 1892 godine proglasavaju za cetnicki,ili obicnu srpsku zastavu! ALOOO??? osim toga SVK i VRS su nastale na temeljima bivse JNA, i organizacijski,formalno ima i kontinuitet! SVK i VRS su ustrojili oficiri bivse JNA koja nema veze s cetnicima, vecina srba sa zapadne strane (bar 80 %) su partizanski nastrojeni uvjek bili! kakve to ima veze s cetnicima! a ovaj idiot kao zaludjenik u vojsku se mozda fura na srbe iz razloga sto imaju jaku vojnu tradiciju! nije dzaba BISMARCK respektirao SRBE, ili sjetite se kako je NAPOLEON hvalio KARAĐORĐA!

  • Ja

    22. septembar 2014 | 12:27

    Ameri odmah daju sliku srpske zastave

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA