U pucnjavi u Lešku, jedan brat ubijen, drugi ranjen!

 
  • 20

Brzom akcijom policije uhapšen je osumnjičeni čiji se identitet trenutno utvrđuje. Pored njega privedeno je još pet osoba

Posle svađe i tuče koja je eskalirala u oružani napad u kafeu "Tajm" u Lešku u opštini Leposavić, osumnjičeni muškarac označen kao napadač koji je ranio braću M.V. i M.V. iz Leška od kojih je jedan podlegao ranama, je uhapšen u Sočanici u istoj opštini.

-Brzom i efikasnom akcijom koja je preduzela policija osumnjičeno lice je lišeno slobode u mestu Sočanica u opštini Leposavić oko 23 časa i 25 minuta čiji se identitet trenutno utvrđuje, pored njega privedeno je još 5 lica sa kojima je operativni rad u toku – rekao je šef Operative Regionale kosovske policije – sever Željko Bojić za Telegraf.

Direktor Zdravstvenog Kosovska Mitrovica je potvrdio za Betu da su u ZC nakon ranjavanja vatrenim oružjem dovedeni M.V. (29) i M. V. (30).

- U toku je reanimacija jednog lica koje je na odeljeneje hitne službe primljeno bez znakova života, dok je drugo lice sa ustrelnom ranom na desnoj strani grudnog u stabilnom stanju i na dijagnostici - izjavio je on.

Kako Telegraf nezvanično saznaje na njih je pucalo lice iz Novog Pazara.

Nažalost, od posledica povrede preminuo je M. Vulović.

(S. S.)

Video: Tramvaj i automobil - opet sudar! Novi kolaps u Beogradu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Antiglobalistkinja

    14. septembar 2014 | 00:44

    Sami medju sobom ce se poubijati :( ne trebaju im albanci za to kako su krenuli...tuga

  • Srb

    13. septembar 2014 | 23:30

    Nastavljaju se ubistva Srba na Kosmetu...

  • Nina

    14. septembar 2014 | 01:09

    Niko ne shvata da ovde na Kosovu samo dolazi sljam koji bezi od nekih svojih zlocina, jer ovde nema zakona.. Koje god novo lice da se pojavi, znamo da je sigurno nesto u srbiji uradio i krije se.. Takvo je i ovo djubre sto je usmrtio jadnog coveka i ostavio cetvoro dece bez oca.. Tuga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA