PAŽNJA, PAŽNJA: Nikako ne odgovarajte na SMS poruke iz inostranstva!

 
  • 14

U toku je međunarodna prevara koja se sastoji u tome da se korisnicima mobilnih mreža u Srbiji šalju poruke sa nepoznatih brojeva iz inostranstva, upozorava Telenor

Telenor Srbija danas je apelovao na svoje korisnike da budu na oprezu ukoliko im na mobilni stigne SMS poruka sa stranog broja.

U toku je međunarodna prevara koja se sastoji u tome da se korisnicima mobilnih mreža u Srbiji šalju poruke sa nepoznatih brojeva iz inostranstva.

Do sada se povodom ovoga oglasio samo Telenor, koji je apelovao na svoje korisnike da ne pozivaju, niti da odgovaraju na poruke koje su došle sa nepoznatih brojeva sa međunarodnim prefiksima, piše Dnevno.rs .

- Molimo korisnike da budu oprezni i da ne odgovaraju na sumnjive SMS poruke iz inostranstva sa nepoznatih brojeva, kao i da te brojeve ne pozivaju jer je najverovatnije reč o međunarodnoj prevari. Telenor, kao i ostali operatori, nije u mogućnosti da blokira ove poruke i pozive, s obzirom na to da uvek stižu sa različitih brojeva - navodi se u saopštenju koje je Telenor Srbija objavilo na Tviteru.

(Telegraf.rs)

Video: Uručenje nagrade "Krisatalna koala" Radošu Bajiću

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stam

    10. septembar 2014 | 22:54

    Meni neko poslao sinoc poruku sa +253, pita me, jel ti trebaju drva, ja mu odgovorio ne trebaju. Jutros kad sam ustao, nema mi drva. Kome da prijavim ovo? ;)

  • Neo

    10. septembar 2014 | 21:38

    Meni je na +38166 stigla sa +43677 :Nisam mogao danas da ti uplatim lovu,jos mi nije legla plata (brat mi pisao) Gore nego da su me hakovali. :D

  • Giljotina

    10. septembar 2014 | 20:47

    Meni je stgla sa +23,kaze helo,nazovi me hitno. Mislim se u sebi,vazi,nema problema...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA