LUKIN OTAC: Hoću da pogledam Marka Milićeva u oči!

 
  • 21

- Meni su mnoge stvari mučne, naročito da slušam kako mi je sin ubijen. Ali želim da prisustvujem saslušanju Marka Milićeva - kaže otac poginulog Luke

Bojan Jovanović, otac poginulog Luke Jovanovića (21), kaže da Tužilaštvo nema obavezu da ga pozove na saslušanje Marka Milićeva (33), ali da će sigurno saznati kada je to jer želi da vidi ubicu svoga sina!

- Sigurno ću se potruditi da dođem na sasluanje. Bićemo u blizini Palate pravde, tako da ćemo doći brzo. Želim da sedim u toj sudnici, slušam njegovu priču i pogledam ga u oči - rekao je za Alo Jovanović.

On kaže i da se ipak nada da će ga Tužilaštvo obavestiti o saslušanju i da će prisustvovati, kao što je do sada bio na svim ispitivanjima povezanim sa pogibijom njegovog sina.

- Meni su mnoge stvari mučne, naročito da slušam kako mi je sin ubijen. Ali želim da prisustvujem saslušanju Marka Milićeva - kategoričan je otac poginulog Luke.

(Telegraf.rs)

Video: Ministar policije Ivica Dačić u poseti Makedoniji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Knindza

    9. septembar 2014 | 00:19

    Momak (kriminalac) je uhapsen,tebi kao ocu svaka cast na upornosti i istrajnosti.Ali ajde sad pusti sudije da rade.

  • Пацијент

    9. septembar 2014 | 00:36

    Људи ово је јако тужно. Тачно је дасе несреће догађају стално,али се преко тога прелази олако. Овај случај је показао како треба дасе реагује,упорно извршити притисак на одређене службе и не одустајати ,догод се случај нереши.

  • Joooo

    9. septembar 2014 | 07:00

    Saucesce zbog tragedije, ali nemoj preterivati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA